|
vano
Guest
|
 |
« Reply #6886 on: May 01, 2015, 19:39:10 PM » |
|
А не си ги водил на зъболекар
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #6887 on: May 01, 2015, 21:14:57 PM » |
|
А и с това стискане им размаза червилото!
|
|
|
|
"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те направи нещо друго, е най-голямото постижение."
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #6888 on: May 02, 2015, 07:05:33 AM » |
|
Ами като не стоят с добро ко да ги правя  А не си ги водил на зъболекар Не съм, нямаме проблеми в тая област 
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #6889 on: May 04, 2015, 18:05:11 PM » |
|
Quote from: DonKrasi on Today at 18:22:42
Забавя, но не забравя clap cheers
Красюмире, в тоя ред на мисли - при тебе как са нещата, остават накъмто две седмици, ако не ме лъже паметта - ще яде ли Асан баница? Извинявам се на Захари, че му оспамвам темата, ама тука съм те сгащил на прясно. ПП "Красюмир" е по Хайтов, не съм объркал правописа! Wink
Поздрави, Ще ти отговоря тук, за да не спамим темата на р-к "Калин"  Ам чиии какво да кажа - на този етап Асановица и хабер си няма, по нищо не личи да има баница...........за мое голямо съжаление........ Eто я, снимана преди няколко дни......ни корем, ни нищо.........цяло чудо ще е ако даде нещо.......  П.П. На 18-ти май стават точно два месеца от първата скачка, значи до 20-22-ри ако няма нищо няма и да има...
|
|
« Last Edit: May 04, 2015, 18:09:34 PM by DonKrasi »
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
rex
|
 |
« Reply #6890 on: May 04, 2015, 18:55:52 PM » |
|
Абе важното е постоянството, а пък другото само ще дойде - дали след две седмици, дали напролет! ПП Кучката много лови окото между другото. Поздрави,
|
|
|
|
По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
|
|
|
vano
Guest
|
 |
« Reply #6891 on: May 04, 2015, 19:20:38 PM » |
|
Quote from: DonKrasi on Today at 18:22:42
Забавя, но не забравя clap cheers
Красюмире, в тоя ред на мисли - при тебе как са нещата, остават накъмто две седмици, ако не ме лъже паметта - ще яде ли Асан баница? Извинявам се на Захари, че му оспамвам темата, ама тука съм те сгащил на прясно. ПП "Красюмир" е по Хайтов, не съм объркал правописа! Wink
Поздрави, Ще ти отговоря тук, за да не спамим темата на р-к "Калин"  Ам чиии какво да кажа - на този етап Асановица и хабер си няма, по нищо не личи да има баница...........за мое голямо съжаление........ Eто я, снимана преди няколко дни......ни корем, ни нищо.........цяло чудо ще е ако даде нещо.......  П.П. На 18-ти май стават точно два месеца от първата скачка, значи до 20-22-ри ако няма нищо няма и да има... Така, като я гледам се приготви за 7-8 парчета 
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #6892 on: May 04, 2015, 19:24:25 PM » |
|
Ооо, никакво оставяне докато не роди, ще и стопя лагерите ама ще "кандиса"  Никой няма да я чака до пролетта, ако сега ме издъни още наесен мисля да я опукам  Надеждата умира последна, дано все пак да ме изненада  Така, като я гледам се приготви за 7-8 парчета Smiley Ти пък, къде ти....
|
|
« Last Edit: May 04, 2015, 19:27:41 PM by DonKrasi »
|
|
|
|
|
go6o_lud
Full Member

|
 |
« Reply #6893 on: May 07, 2015, 13:41:01 PM » |
|
|
|
|
|
Георги Кънчев
|
|
|
rex
|
 |
« Reply #6894 on: May 08, 2015, 17:51:11 PM » |
|
От темата за КО: Аз разгледах снимките и препоръчвам на любителите на каракачанското куче да го направят също. Убеден съм, ще всички пишещи и четящи тук ще оценят каква наистина златна популация на българската автохонна порода овчарски кучета, се поддържа към момента. Което само по себе си е страхотно, огромно богатство. Така, че не упреквайте д-р Вучков за отсъжданията му, а се радвайте че хора като него са двигатели на породата.  ПП Не казвам, че кучетата от линка са хубави или лоши, нека всеки прецени. Лично за мен след това електронно ревю, Божидар и Радостин никога, никога, ама никога не трябва да спират да развъждат кучетата си.
|
|
|
|
По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
|
|
|
Nomad
|
 |
« Reply #6895 on: May 08, 2015, 19:23:20 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nomad
|
 |
« Reply #6896 on: May 08, 2015, 19:58:28 PM » |
|
Гирая от Номад ( Зико ТоПо х Сирма Горан )
|
|
|
|
|
|
|
Nomad
|
 |
« Reply #6897 on: May 08, 2015, 20:01:34 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #6898 on: May 09, 2015, 10:01:52 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #6899 on: May 09, 2015, 11:21:44 AM » |
|
Разширяваме место-обитанието на дамите ли? 
|
|
|
|
"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те направи нещо друго, е най-голямото постижение."
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
|