BQLA ROZA
|
 |
« Reply #120 on: April 18, 2009, 20:07:10 PM » |
|
Айде ,госрода! Пак я объркахме!Росине, ти като приказката- гузен,не гонен бяга!Айде иаз като теб-ами ако има нещо,извиняй!!! Петко,ти къде се вреш,не мога даразбера?И как мога да се изкефя на мнение на човек ,когото не познавам!? Ти в МАКК ли си? Така!Великден е!Затова, ако съм обидил някой,със горните си изказвания- моля да бъда извинен!!!Бъдете живи и здрави!И по-малко се сърдете.
|
|
|
|
|
|
|
BQLA ROZA
|
 |
« Reply #121 on: April 19, 2009, 18:17:11 PM » |
|
Христос возкреси!!! Бъдете живи издрави и хубава стока да въдите!От ярета кози да направите, от агнета-овце,от щенета-кучета! Ако не можете-с пари да си го купите! Макар,че няма купено по-сладко от произведено!Мерак се иска.И вяра. И хъс, исърце и още много.А парите-кучета ги яли!
|
|
|
|
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
 |
« Reply #122 on: April 20, 2009, 10:27:07 AM » |
|
Айде ,госрода! Пак я объркахме!Росине, ти като приказката- гузен,не гонен бяга!Айде иаз като теб-ами ако има нещо,извиняй!!! Петко,ти къде се вреш,не мога даразбера?И как мога да се изкефя на мнение на човек ,когото не познавам!? Ти в МАКК ли си? Така!Великден е!Затова, ако съм обидил някой,със горните си изказвания- моля да бъда извинен!!!Бъдете живи и здрави!И по-малко се сърдете.
BQLA ROZA njma znachenie dali sum ot MOOK, MAKK, BOK i tn. az si govora istinata. kvo che zablujdavat che ne butat Tito- to se gleda. ps. Otnosno ot koi sum- ot nikoj organizacia.. Zashtotot na tozi etap vsichkite sa ednakvi, kolkoto i da im se iska 
|
|
|
|
|
|
|
petko
|
 |
« Reply #123 on: April 20, 2009, 13:21:34 PM » |
|
Петко,ти къде се вреш,не мога даразбера?И как мога да се изкефя на мнение на човек ,когото не познавам!? Ти в МАКК ли си? Така!Великден е!Затова, ако съм обидил някой,със горните си изказвания- моля да бъда извинен!!!Бъдете живи и здрави!И по-малко се сърдете.
...kude se vra li"?.nema da polzvam izrazite deto mi idvat na akula ,nito edin ot bogatat mi kolekcia ,ne zabraviai che tova e forum vuv koito imat pravo da pishat ne samo makadjii ,i ne, ne sum v makk a i da biah kakvo?daje imash shansa da ti go kaje bezpristrasten shtot ako beshe tito she kajesh che taka razpravia shtot mu iznasia negovotot da e elitno . i drygo izvinenieto ne vrushta nastroenieto ,i niamam nishto protiv i da me obijdash ako smetnesh za redno ,toest kazvaiki neshta v koito viarvash mojesh i da me zasiagash ,stiga edinstvenata ti cel da ne e takava i nakrai nai vajnotyo sudeiki po otgovora koito mi davash si mislia che sum bil mnogo prav ,napadaiki me a ne otgovariaki pokazvash che sum uluchil ,baia sum siguren che skoro she se delnesh za da ti davat titli niakude niakude kudeto shte ti"oceniat" kuchetata
|
|
|
|
USTATA MI OTDAVA VSEKIMU DULJIMOTO
|
|
|
BQLA ROZA
|
 |
« Reply #124 on: April 20, 2009, 20:35:45 PM » |
|
Петко, теб пък с какво те обидих? А да се деля! Е тук вече не позна. Имам доста приятели и в БОК и в СРОК!Две години обикалях изложбите на Бок и на МАКК.И на края повярвах в МАКК.А това,че вМАКК има вече и хора ,които влизат с комерсиални цели, майната му!Айде- да се управя управителния съвет.Ако някой ден напусна МАКК-няма да членувам в никоя друга кучкарска организация, или асоциация!Но пак ще си поддържам приятелските отношения с Човеците-кучкари! Имам си мой стар лаф- ДАЙ да се скараме,та да се разбем!Ама в днешно време кой те разбира?Апък моите кучета,хубави-лоши,ама каракачански!И от Бяла Роза на сам-всичко си е мое производство! Ако съм те обидил-съжалявам! 
|
|
|
|
|
|
|
ТИТО
|
 |
« Reply #125 on: April 20, 2009, 21:10:20 PM » |
|
Ех Дунчо-дунчо.. Айде като се видиме на изложбата ще си поговориме като колеги,конкуренти като каквито искаш. поздрави,,,
|
|
|
|
"Каракачанското куче побеждава или не се връща"...!
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #126 on: April 21, 2009, 05:00:25 AM » |
|
Мисля че се отклонихме от темата - В.Търново 21 март 2009!  Но при породилата се дискусия искам да кажа на всички - и това го заявявам най-отговорно: На изложбите организирани от МАКК, се оценят единствено и само качествата на кучетата!!! Още повече искам да напомня на уважаемата аудитория, че това е своеобразен патент на МАКК - съдията да обоснове своето решение пред всички, публично на микрофон! Това никъде другаде не съм го видял! Думай ми куме право в очи! Никой никого не "подбутва" - напротив има правила и всеки е длъжен да работи по тях! Ако се спазват правилата всичко е ок, ако обаче това не се прави независимо кой е - аз, брат ми, на брат пит брат му, няма значение, си носи последствията! Това мисля че УС на МАКК го доказва! Всеки който иска да работи по правилата е добре дошъл, но който иска да прави шушу мушу и някакси да мисли че ще заобиколи правилата по устава - не е познал! Всеки има избор - никой не стои някъде насила! Наистина в спора се ражда истината, но в онзи спор - градивния, който се води за добро! Вярвам че всички участвали по един или по друг начин в тази полемика го правят за доброто на Каракачанското куче и за доброто на МАКК! Поздрави и успехи на всички!
|
|
|
|
|
|
|
BQLA ROZA
|
 |
« Reply #127 on: April 21, 2009, 09:51:36 AM » |
|
ОК! Съгласен съм с Д-р Вучков! Да се готвим за Рожен 2009! 
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #128 on: April 21, 2009, 13:03:27 PM » |
|
И какво има да се готвите?
|
|
|
|
|
|
|
petko
|
 |
« Reply #129 on: April 21, 2009, 15:25:53 PM » |
|
Имам си мой стар лаф- ДАЙ да се скараме,та да се разбем!Ама в днешно време кой те разбира? tva i az sum go kazval ako dvama nikoga ne sa se karali znachi niakoi premulchava  Апък моите кучета,хубави-лоши,ама каракачански!.i az taka vikam
|
|
|
|
USTATA MI OTDAVA VSEKIMU DULJIMOTO
|
|
|
Arkan_VT
Jr. Member

|
 |
« Reply #130 on: March 03, 2010, 11:31:14 AM » |
|
До всички клубове, развъдчици, собственици и любители на Каракачанското куче.
Уведомявам ви, че първата за тази година изложба на Каракачански кучета ще се състои на 20 март /събота/ 2010 година на спортния стадион на Старо Военно училище във Велико Търново. Каним всички любители на породата и собственици на кучета да се включат в ставащата вече традиционна изложба в Старата столица. Записването започва от 9 часа, а самата изложба ще бъде открита в 11 часа. За участие носете паспорта на кучето, което трябва да е обезпаразитено и ваксинирано. Да се надяваме, че ще се получи добра изложба!!! Очакваме ви!
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #131 on: March 03, 2010, 11:38:23 AM » |
|
На стадиона т.е. на същото място на което беше и миналата година така ли?(в корпус 5) Благодарско за инфото 
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
|