Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Предстоящо! 15.03.2025г. Юбилейна Национална изложба на Каракачански кучета "20 години от признаването на Първата Българска автохтонна порода - Каракачанско куче".

*
Welcome, Guest. Please login or register. May 12, 2025, 16:54:33 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 52
  Print  
Author Topic: Развъдник "То По".Прекратено членство! Извън селекционен контрол!  (Read 428504 times)
0 Members and 16 Guests are viewing this topic.
karamantopo
Newbie
*

« Reply #255 on: August 17, 2011, 14:43:33 PM »

Мили дами Никита И Светла,от доста време чета за някакво кученце,произведено от моя приятел Васил Гайдаров с БАЩА фАРГОС Горан.Никoй не споменава ,че въпросното куче има и майка.Та тази майка е дъщеря на прочутата собака Мечо ВИК тотален кавказоид.Нека този който му е виждял зъбната формула да каже за какво иде реч.Струва ми се че в една мъртвородена организация искат да прехвърлят проблема от болната на здравата глава.Сто се късае до написаното в някакъв сайт на въпросната организация,аз не мога да се залича сам.Никога не съм имал нещо общо с развъдник Дакота и не знам за какъво става въпрос.От месец април 2008г.нямам нищо общо бкк за бок.Скъпи дами доколкото  разбирам сте доста близо до мен така ,че ви каня в удобно за вас време да ми гостувате на по жим беам.МОЖЕ ДА ВИ ПОДАРЯ ПО ЕДНО ИСТИНСКО КУЧЕНЦЕ С КОЕТО ДА СЕ ГОРДЕЕТЕ.ПОЗДРАВИ. cheers
Алекс Христов
Sr. Member

« Reply #256 on: August 17, 2011, 15:50:39 PM »

Мили дами Никита И Светла,от доста време чета за някакво кученце,произведено от моя приятел Васил Гайдаров с БАЩА фАРГОС Горан.Никoй не споменава ,че въпросното куче има и майка.Та тази майка е дъщеря на прочутата собака Мечо ВИК тотален кавказоид.Нека този който му е виждял зъбната формула да каже за какво иде реч.Струва ми се че в една мъртвородена организация искат да прехвърлят проблема от болната на здравата глава.Сто се късае до написаното в някакъв сайт на въпросната организация,аз не мога да се залича сам.Никога не съм имал нещо общо с развъдник Дакота и не знам за какъво става въпрос.От месец април 2008г.нямам нищо общо бкк за бок.Скъпи дами доколкото  разбирам сте доста близо до мен така ,че ви каня в удобно за вас време да ми гостувате на по жим беам.МОЖЕ ДА ВИ ПОДАРЯ ПО ЕДНО ИСТИНСКО КУЧЕНЦЕ С КОЕТО ДА СЕ ГОРДЕЕТЕ.ПОЗДРАВИ. cheers
clap

Some people hear their inner voices with great clearness and they live by what they hear! Such people become crazy or they become legends!
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #257 on: August 18, 2011, 07:16:46 AM »

Така се прави! Среща очи в очи и изясняване на проблема! clap
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #258 on: August 18, 2011, 09:05:34 AM »

Всъщност проблема не е нито в Тодор Петров "karamantopo" нито в "Светла" и "Nikita". Проблема е в БККза БОК. Поредна измама от тяхна страна. И тук не мога да се съглася със "SIMBEN" че причината за висящата невярна информация е, че не са си обновявали сайта. Напротив. Сайта им бе обновяван няколко пъти през последните години. Повече от очевидно е, че невярната информация е оставена съзнателно да виси и заблуждава хората за да внушава че има жизнена структура в София. И това след като повечето от членовете на рег. клуб "Мирослав Арсенов" напуснаха през 2008г дружно БКК за БОК несъгласни с развъдната политика на организацията и типа кучета, който се селекционира там. Тогава софийският рег.клуб остана само със своя председател.

"All truth passes through three stages.
 First, it is ridiculed.
 Second, it is violently opposed.
 Third, it is accepted as self-evident"
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
Светла
Sr. Member

« Reply #259 on: September 22, 2011, 10:28:14 AM »

Мили дами Никита И Светла,от доста време чета за някакво кученце,произведено от моя приятел Васил Гайдаров с БАЩА фАРГОС Горан.Никoй не споменава ,че въпросното куче има и майка.Та тази майка е дъщеря на прочутата собака Мечо ВИК тотален кавказоид.Нека този който му е виждял зъбната формула да каже за какво иде реч.......

Само да попитам: За същото куче ли става дума - победител на световно първенство?!?!

Мечо"ВИК"

Ако е така, просто нищо не разбирам...И, извинете ме, че отново пиша във форума!
Източник:
http://bkk-za-bok.com/index.php?option=com_datsogallery&func=detail&catid=12&id=164

„ХОРАТА ОЩЕ НЕ СА РАЗБРАЛИ КАКВО ЧУДО ПРЕДСТАВЛЯВАТ КУЧЕТАТА”
                                                                                       Джек Лондон
sensation
Jr. Member
**

« Reply #260 on: September 22, 2011, 13:51:46 PM »

Мили дами Никита И Светла,от доста време чета за някакво кученце,произведено от моя приятел Васил Гайдаров с БАЩА фАРГОС Горан.Никoй не споменава ,че въпросното куче има и майка.Та тази майка е дъщеря на прочутата собака Мечо ВИК тотален кавказоид.Нека този който му е виждял зъбната формула да каже за какво иде реч.......

Само да попитам: За същото куче ли става дума - победител на световно първенство?!?!

Мечо"ВИК"

Ако е така, просто нищо не разбирам...И, извинете ме, че отново пиша във форума!
Източник:
http://bkk-za-bok.com/index.php?option=com_datsogallery&func=detail&catid=12&id=164

Да това е въпросният Мечо ВИК "световния шампион" ,но на какво и според кого това е друг въпрос, кучето е собственост на бившия свинепроизводител и голям радетел за всичко което има цена и се продава - Аврам Петков
vlado
Full Member

« Reply #261 on: September 22, 2011, 13:55:30 PM »

Свeтлa,източникa нa информaция ми приличa нa рeклaмнa брошурa.Свeтовно първeнство по кaкво?Товa e всe eдно aз дa нaпрaвя свeтовно първeнство зa нaй-кaфявa бирa-всички си носитe биритe и aз избирaм нaй-кaфявaтa.aмa нямa знaчeниe вкус,пянa и т.н..Побeдитeля сe връщa в къщи свeтовeн шaмпион-кaквa рeклaмa!А дa попитaм имaшe ли срeщa ,джим бим.кучeнцe?
Пламен Иванов-Пац
Jr. Member
**

« Reply #262 on: September 23, 2011, 14:31:53 PM »

Добрите момчета отиват в Рая,лошите където си поискат!!!
karamantopo
Newbie
*

« Reply #263 on: October 03, 2011, 22:26:28 PM »

http://www.topobg.com/index.php
karamantopo
Newbie
*

« Reply #264 on: October 06, 2011, 12:56:53 PM »

ето да зарадваме малко любителите на породата

майка ханка то по баща шериф тито родени20.05.11
  clap
мъжко-завет то по  notworthy

женско зана  то по

cheers cheers
karamantopo
Newbie
*

« Reply #265 on: October 06, 2011, 13:07:13 PM »

а ето и врската елена то по и шаро горан

мъжко -горан то по

notworthy notworthy

горан то по с майка си елена то по

notworthy notworthy
 И Е ТО КОИТО РАЗБИРА ТУК СЕ СПИРА  clap notworthy cheers

karamantopo
Newbie
*

« Reply #266 on: October 06, 2011, 13:59:36 PM »

а скоро ще кача снимки и на женското куче от връската елена топо и шаро горан
« Last Edit: October 06, 2011, 14:01:20 PM by karamantopo » Logged
karamantopo
Newbie
*

« Reply #267 on: October 06, 2011, 14:48:34 PM »

,
karamantopo
Newbie
*

« Reply #268 on: October 06, 2011, 14:49:19 PM »

.
« Last Edit: October 06, 2011, 14:49:49 PM by karamantopo » Logged
Алекс Христов
Sr. Member

« Reply #269 on: October 06, 2011, 15:14:56 PM »

ето да зарадваме малко любителите на породата

майка ханка то по баща шериф тито родени20.05.11
  clap
мъжко-завет то по  notworthy

женско зана  то по

cheers cheers
Същински бащичко тоя рижия! Хубавци! Живи и здрави да са ти!!  cheers

Some people hear their inner voices with great clearness and they live by what they hear! Such people become crazy or they become legends!
Pages: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 52
  Print  

Jump to: