dandi
|
 |
« Reply #930 on: January 08, 2011, 19:13:34 PM » |
|
Момата още малко ще подмине майка и. 
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #931 on: January 08, 2011, 19:14:15 PM » |
|
Мад е напред с материала-вътрешен човек е знае какво има в кошарата  Найстина е хубав,жив и здрав да е боцко:cheers: Разбирам те Мад,никой не се съобразява с някои простички правила за животните  Мен преди време ми викаха,че кучето ми е футболист,като се разиграе с едно паве-душицата му ще вади,то е търкаляне,лаене,захапе го и го разнася-страшна работа Друга кучка имах(която я дадох,но не заради това)тя пък сутрин от 4:00 започвала да лае без да спира и някакви такива ми ги говореха.Ама аз се правех на леко разсеян  ми кво да си махна кучката ли?Устата ли да и вържа?А за павето как да му взема,може би,най-голямата радост?Но никой не ме е заплашвал щото..."пред винкело всички са равни" 
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #932 on: January 09, 2011, 08:40:30 AM » |
|
А ония белия с малкото черно на главата го разменихме,а трите бели с черно на главите ги издави вълка.
А ти можеш ли да кажеш - има ли разлика между белите и черните, или няма ? Мерак ми е да гледам черни овце, водени само от бели еркичи 
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #933 on: January 09, 2011, 08:42:52 AM » |
|
Интересна идея 
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #934 on: January 09, 2011, 08:49:41 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #935 on: January 09, 2011, 09:27:42 AM » |
|
Абе измислила си го  дано се получи  Но ми се струва,че пропускаш нещо-чобанката  Примерно: ти си най-отпред,пред кучетата,генерала командващ армията :biggrin:само кажи какъв цвят ще е коня,дето ще яздиш и картината е завършена  В тази връзка-Дънди нищо не казваш за Звезда,как е,що е?
|
|
« Last Edit: January 09, 2011, 09:29:48 AM by DonKrasi »
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #936 on: January 09, 2011, 09:52:53 AM » |
|
Иска ли питане?  Черен. 
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #937 on: January 09, 2011, 10:48:27 AM » |
|
Знам ли,цветове много 
|
|
|
|
|
|
|
ТИТО
|
 |
« Reply #938 on: January 09, 2011, 11:24:02 AM » |
|
Като каза за " винкело" ми стана смешно и се сетих нещо.
Знаете ли какво е сурвакница по пернишки..-"винкел с пуканки"...
|
|
|
|
"Каракачанското куче побеждава или не се връща"...!
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #939 on: January 09, 2011, 12:28:16 PM » |
|
Като каза за " винкело" ми стана смешно и се сетих нещо.
Знаете ли какво е сурвакница по пернишки..-"винкел с пуканки"...
 Това моето си е тамошна мъдрост  Знам и други ама ще разводним темата 
|
|
|
|
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #940 on: January 09, 2011, 17:19:18 PM » |
|
Между белите и черните пръчове освен цвета друга разлика незнам да има. Звезда е много добре за сега,като карпуза е 
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #941 on: January 09, 2011, 17:30:46 PM » |
|
Звезда е много добре за сега,като карпуза е 
|
|
|
|
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #942 on: January 09, 2011, 18:55:06 PM » |
|
Аа имаме и ново попълнение,пак кобила.Тия дни като ми остане време ще снимам и другите-майка и дъщеря 
|
|
« Last Edit: January 09, 2011, 18:55:45 PM by dandi »
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #943 on: January 09, 2011, 19:00:29 PM » |
|
 Майка и дъщеря ли?Нали бяха една кобила и Звездичката(майка и нали умря)?Пак съм изостанал 
|
|
|
|
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #944 on: January 09, 2011, 19:08:49 PM » |
|
С майката на Звезда нали имахме още една кобила-червена със светла грива,та и от ния имаме черна кобилка 
|
|
|
|
|
|
|
|