Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: База данни за кучетата от породата Каракачанско куче.

*
Welcome, Guest. Please login or register. September 13, 2026, 10:50:58 AM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 27 28 [29]
  Print  
Author Topic: Из медиите  (Read 487639 times)
0 Members and 11 Guests are viewing this topic.
Bojko Dobrevski sbg
Hero Member

« Reply #420 on: September 05, 2026, 18:16:14 PM »

Не знам какво трябва да означава „контестации“ в светлината на текущия разговор, но пък аз от опит ще ти кажа, че предписания се дават там, където са установени несъответствия. Странно, че тези за които аз ти дадох пример те веселят, вместо да те притесняват – но, света е шарен и председатели дебнат отвсякъде, както се казва.
   Радвам се, че притежаваш толкова богати опит и експертиза, както описваш – и на терен, и административен– това неминуемо ще спомогне при контактите с колеги от ЕС и други локации! Защото нали знаеш  - има някои, които на стари години завършат нещо си (както се казва по милости),  сложат едни латексови ръкавици и си помислят, че са хванали еди-кого си за шушляка. Радвам се, че случая далеч не е такъв, а става въпрос за една амалгама от ерудиция, опит и професионална самоувереност!

Бях на път и стават грешки. 
Така.....без значение дали има или няма причина, предписания се дават.  Защо е така, сам ще си отговориш, защото на мен не ми е работа да отговарям,  но е такава практиката. Ако се мине с до три - четири  предписания, значи оператора или организацията е добре.
Ако има повече, то се степенуват и от там всяко си има срок на премахване, по принцип това става с набавянето на определените документи или попълването на дадени декларации по даден член. Аз не познавам случаи в който да няма предписания.
Рекси за мой късмет или може би не, то работата ми е както административна, така и на терен при земеделци, животновъди и пчелари, а в свободното ми време съм по различни ферми в съседните нам страни и почти постоянно съм на път, така, че за твое съжаление не съм сложил гумените ръкавици сега. Можеше просто да ме попиташ и щях да ти кажа, а не да ползваш руския метод за извличане на инфо, а именно с провокация.
И на теб ще ти препоръчам да се запишеш в някой клуб и да видиш как се работи с повече хора.
Поздрави  cheers
Pages: 1 ... 27 28 [29]
  Print  

Jump to: