kennel Kyurenitsa
|
 |
« on: November 08, 2009, 08:57:20 AM » |
|
Първата изложба за Благоевградско ще се проведе на стадиона в с.Струмяни.
Начало 11.00ч. Записване на участниците от 9.30-10.30ч.
Очакаме ви!
|
|
« Last Edit: November 08, 2009, 08:58:54 AM by Кюреница »
|
|
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
 |
« Reply #1 on: November 08, 2009, 11:27:24 AM » |
|
bookchii mojeli da doidat i da uchastvat 
|
|
|
|
|
|
|
BQLA ROZA
|
 |
« Reply #2 on: November 12, 2009, 15:44:41 PM » |
|
Какво значи ''Боокчии''?Веднаж Д-р Вучков отговори-''Всеки добре дошъл''. Че аз как ходя на изложби на БОК, вече и на СРОК и никой не ме е върнал. Не се срамувам да казвам,че имам много приятели в СРОК!Свясни момчета са! Кучето си е куче,хората хора.Всеки има право на избор.Кучетарски организации-дал Бог.Поздрав! 
|
|
|
|
|
|
|
KaraKitan
|
 |
« Reply #3 on: November 12, 2009, 22:05:38 PM » |
|
bookchii mojeli da doidat i da uchastvat  Никога не е било проблем всеки който пожелае да участва и получи оценка за кучето си. Както добре знаете на нашите изложби кучетата се оценяват в 2 ринга. Добре дошли в Струмяни! 
|
|
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident" Arthur Schopenhauer /1788-1860/
|
|
|
kennel Kyurenitsa
|
 |
« Reply #4 on: November 16, 2009, 10:21:52 AM » |
|
колеги в гугъл-групата има инфо за хотела който може да ползвате за изложбата на 21.11.2009г.
|
|
|
|
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
 |
« Reply #5 on: November 16, 2009, 15:50:15 PM » |
|
Какво значи ''Боокчии''?Веднаж Д-р Вучков отговори-''Всеки добре дошъл''. Че аз как ходя на изложби на БОК, вече и на СРОК и никой не ме е върнал. Не се срамувам да казвам,че имам много приятели в СРОК!Свясни момчета са! Кучето си е куче,хората хора.Всеки има право на избор.Кучетарски организации-дал Бог.Поздрав!  ROZA otnovo tup otgovor ot tvoj strana  purvo pitash a posle si otgovarjsh
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #6 on: November 17, 2009, 06:51:48 AM » |
|
Какво значи ''Боокчии''?Веднаж Д-р Вучков отговори-''Всеки добре дошъл''. Че аз как ходя на изложби на БОК, вече и на СРОК и никой не ме е върнал. Не се срамувам да казвам,че имам много приятели в СРОК!Свясни момчета са! Кучето си е куче,хората хора.Всеки има право на избор.Кучетарски организации-дал Бог.Поздрав!  ROZA otnovo tup otgovor ot tvoj strana  purvo pitash a posle si otgovarjsh Бат пит, много ясно ти се отговори че на изложбите организирани на МАКК всеки може да си покаже кучетата и никой никога не е бил гонен или да му е забранявано да идва! Просто правилата са такива - ринг 1 и ринг 2, това че някой се обиждат от това си е негов проблем! Мисля че търсиш конфликта - просто няма смисъл!
|
|
|
|
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
 |
« Reply #7 on: November 17, 2009, 16:27:00 PM » |
|
kenelee, kva intriga te goni  njma takava.. govorih za vuprosa -Какво значи ''Боокчии''? na Rozata ama trjbvashe da se konkretiziram, moj greshka. i kenelee, ne misli vmesto drug  oshte horata ne sme razvili telepatichnite sposobnosti- mislj az, no ti ako imash moje 
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #8 on: November 18, 2009, 05:46:45 AM » |
|
Темата е друга - това исках да кажа!  Изложба - МАКК, Струмяни - 21.11.2009. поздрави
|
|
|
|
|
|
|
yavor1978
Newbie

|
 |
« Reply #9 on: November 19, 2009, 18:31:04 PM » |
|
имали някои представа колко горе долу кучета се очакват на изложбата
|
|
|
|
|
|
|
KaraKitan
|
 |
« Reply #10 on: November 20, 2009, 14:31:39 PM » |
|
Уважаеми членове на МАКК, Уважаеми приятели на Каракачанското куче, Днес в канцеларията на МАКК получихме официален поздрав от Министърът на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов към организатори, участници и гости на предстоящата изложба на МАКК в Струмяни.  Очакваме ви с вашите питомци утре в Струмяни!
|
|
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident" Arthur Schopenhauer /1788-1860/
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #11 on: November 22, 2009, 20:43:49 PM » |
|
Първи се появиха гостите, които нетърпеливо очакваха колегите си.. 
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #12 on: November 22, 2009, 20:46:14 PM » |
|
После един по един запристигаха членовете на МАКК. Тук искам да се обърна към г-дата Венелин Динчев и Атила Седефчев: Моля, съдийствайте и вие, за да можем догодина да видим и кучетата на Наско! Куна ТИТО, соб. Веси и Росен Михайлови 
|
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #14 on: November 22, 2009, 20:49:23 PM » |