ТИТО
|
 |
« Reply #225 on: April 27, 2010, 19:22:31 PM » |
|
Brad Pit- brat my , Не те познавам ,но ако ти имаше няколко или доста кучета и помежду тях някой друг гуджук може би друга песен щеше да пееш.Незнам как и от къде си се учил на овчарски кучета но гуджуците са едни от най-доказаните в стадото и борбени кучета. За мен куче гуджук или с опашка или с полуопашка все тая.Важното е да е хубаво куче. Не са и малко случаите когато куче с опашка ано не я навърта както трябва по принуда на овчаря става гуджук/на дръвника/.Не те карам да харесваш гуджуците. ТАка че не знам за какъв недъг или порок ми говориш но си определено далеко от каракачанските кучета.
п.с .Абе много намекваш за прилика между КК и БОК.Да те питам нещо. Ти скоро бил ли си на изложба на БОК-не ми отговаряй...Що не си кажеш ,че на теб ти се иска да си приличат ДВЕТЕ вече породи..Естествено е да си приличат.Нали не си забравил че едната е създадена на база на другата.Нормално е поне на цвят да си приличат..
|
|
« Last Edit: April 27, 2010, 19:25:09 PM by kennel tito »
|
|
"Каракачанското куче побеждава или не се връща"...!
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #226 on: April 27, 2010, 19:33:57 PM » |
|
Кат можеш пусни,та да видя как го правят майсторите  Може да не разбирам много,много от кучета,но поне виждам разликите м/у КК и БОК
|
|
|
|
Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца 
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
 |
« Reply #227 on: April 28, 2010, 04:35:22 AM » |
|
kennel tito pitah te za tipaja, kakva e razlikata. ti si speca objsni mi. glavite li she merimq she gi teglim li ili e druga razlikata  az kazvam che pogolovieto veche si prilichat. puk ti mi govorish za godjuci  ne sum hodil skoro na izlojba bok a na KK  i ne iskam da si prilichat no realnosta e druga  tova si e moe mnenie tvoito e drugo jvno she ni trjbva arbitur 
|
|
|
|
|
|
|
|
BQLA ROZA
|
 |
« Reply #229 on: April 28, 2010, 11:53:55 AM » |
|
Гуджуците!!!За мен-ценно явление.Че колко са породите в света,при които се раздат гуджи котрета?Преди години БОК-аджиите отричаха гуджуците,ама сега майче смениха курса?
|
|
|
|
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
 |
« Reply #230 on: April 28, 2010, 12:56:34 PM » |
|
Гуджуците!!!За мен-ценно явление.Че колко са породите в света,при които се раздат гуджи котрета?Преди години БОК-аджиите отричаха гуджуците,ама сега майче смениха курса?
Prav si  malko sa zashtoto e porok i se gledali da razvujdat s celi opashki 
|
|
|
|
|
|
|
BQLA ROZA
|
 |
« Reply #231 on: April 28, 2010, 15:40:39 PM » |
|
А бе,така и така излезах ме от темата-Брачет МУ,ами кажи ми тогава,защо аджаба на толкова много породи им копират опашките?Роденият гуджук си е ДАР БОЖИ!Гуджука е патент на МАКК! 
|
|
|
|
|
|
|
Ariman
|
 |
« Reply #232 on: April 28, 2010, 16:07:23 PM » |
|
"Патент"? 
|
|
|
|
Страхът прави вълка да изглежда по - голям...
|
|
|
petko
|
 |
« Reply #233 on: April 28, 2010, 20:55:51 PM » |
|
според мен имаше впредвид точно това тоест в кавички докато при кк е е допустима гуджа опашка при бок маи беш порок това мисля имаше впредвид но пък каво се получава мнго от аборигените са гуджи и дефакто при бок ги изключват само заради това ,същото и с цвета и черно бялата окраска и ръста
добре че бокчиите не си бръснат стандарта
девера на анджелина джоли ,защо според теб започват да си заприличват вече бок и кк ,явно досега не са си ?
|
|
|
|
USTATA MI OTDAVA VSEKIMU DULJIMOTO
|
|
|
Ariman
|
 |
« Reply #234 on: April 28, 2010, 21:02:17 PM » |
|
Именно,за това така го написах... 
|
|
|
|
Страхът прави вълка да изглежда по - голям...
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
 |
« Reply #235 on: April 29, 2010, 05:04:37 AM » |
|
девера на анджелина джоли ,защо според теб започват да си заприличват вече бок и кк ,явно досега не са си ?
petko misultami, dokolkoto imam e che veche vsichko e cherno belo. njma gi julti, sivi i prochie. az kat gi gledam kakva razlika she naprava- nikva. puk tipaja za men e edin, drugite kazvat drugo ama nikoi ne mi go objsni..
|
|
|
|
|
|
|
KaraKitan
|
 |
« Reply #236 on: April 29, 2010, 08:16:20 AM » |
|
Brad Pit- brat my,
не мисля че може да се твърди "вече всичко е черно-бяло". Факт е, че на тази изложба силно преобладаваха черно-белите окраски. На други изложби не е така. Факт е също, че имаше и рижо-бяли и сиво-бяли кучета, включително и като призьори. За да се генерализира трябва да се коментира представеното поголовие на всички изложби през годината.
|
|
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident" Arthur Schopenhauer /1788-1860/
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
 |
« Reply #237 on: April 29, 2010, 09:40:42 AM » |
|
za tva si prav kitane. puk i az govoreh za taj izlojba 
|
|
|
|
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
 |
« Reply #238 on: April 29, 2010, 09:42:29 AM » |
|
keneltito, tva kuche sivo bjloto ot doichi nali beshe pri tebe, kvo stana s nego, imash li kutreta 
|
|
|
|
|
|
|
ТИТО
|
 |
« Reply #239 on: April 29, 2010, 18:10:47 PM » |
|
Аз си имам дамазлък от него но не мога да разбера на теб защо ти е да знаеш? Една дъщеря на Карабаш и Валя-Тито беше на изложбата .Ще помоля който я е снимал да публикува снимка ако може.Имам и нейна сестра при мен. И друго -питаш за типаж.Ами идвай по често на изложбите ба МАКК.Гледай първите кучета по места,запомняй и това е типажа.Кратко и просто.Но за всеки случай ти препоръчвам да отидеш на някоя изложба при "колегите" и след това при нас да преспиш една вечер видяното и пак заповядай да говориме за прилики-разлики и др.
|
|
|
|
"Каракачанското куче побеждава или не се връща"...!
|
|
|
|