|
vano
Guest
|
 |
« Reply #76 on: April 05, 2011, 06:39:57 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Светла
|
 |
« Reply #77 on: April 05, 2011, 08:43:38 AM » |
|
Умоляваме всеки собственик да носи паспорта на кучето което ще участва в изложбата и ако бъде поискан от отговорния вет.лекар да бъде представен.
Ами ако на паспорта пише БОК? Щото има и такива, явяват се на изложба и за КК и за БОК. 
|
|
|
|
„ХОРАТА ОЩЕ НЕ СА РАЗБРАЛИ КАКВО ЧУДО ПРЕДСТАВЛЯВАТ КУЧЕТАТА” Джек Лондон
|
|
|
vano
Guest
|
 |
« Reply #78 on: April 05, 2011, 10:00:21 AM » |
|
Ако пише БОК ще се състезава във втори ринг, доколкото съм запознат с правилата на изложбите на МАКК
|
|
|
|
|
|
|
istar
Newbie

|
 |
« Reply #79 on: April 05, 2011, 10:51:08 AM » |
|
Кои определя на паспорта какво да пише?
|
|
|
|
|
|
|
vano
Guest
|
 |
« Reply #80 on: April 05, 2011, 11:14:37 AM » |
|
Кои определя на паспорта какво да пише?
Най-често собственика на кучето или ветеринарят, който издава паспорта. Породността се доказва с друг документ - нарича се родословие и се издава от съответния породен клуб. Това е най-голямата слабост на всички наши клубове. Ама те нали са кучкари, а не писари 
|
|
|
|
|
|
|
istar
Newbie

|
 |
« Reply #81 on: April 05, 2011, 11:47:39 AM » |
|
Благодаря за отговора и аз така си мислех. На нашият паспорт на порода нищо не пише, но на родословието ни има печат на БОК, това проблем ли е?
|
|
|
|
|
|
|
d-r asen uzunov
|
 |
« Reply #82 on: April 05, 2011, 11:59:24 AM » |
|
Задължително е всеки собственик да носи паспорта на кучето си,както и разгонени кучета не се допускат.
|
|
|
|
|
|
|
vano
Guest
|
 |
« Reply #83 on: April 05, 2011, 16:10:57 PM » |
|
Благодаря за отговора и аз така си мислех. На нашият паспорт на порода нищо не пише, но на родословието ни има печат на БОК, това проблем ли е?
Ми доколкото знам няма проблем, но кучето ви ще участва във втори ринг за получаване на експертна оценка от съдия на МАКК - поне така беше до сега. Но нека някой от МАКК или от организаторите да каже как ще е на тази изложба. Аз все пак съм доста далече от организирания живот в МАКК 
|
|
|
|
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
 |
« Reply #84 on: April 05, 2011, 17:44:54 PM » |
|
Задължително е всеки собственик да носи паспорта на кучето си,както и разгонени кучета не се допускат.
Докторе, тия паспорти критерий за породност ли са та трябват  И още един въпрос?   ?? мъжко куче може ли да се разгони 
|
|
|
|
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
 |
« Reply #85 on: April 05, 2011, 17:48:45 PM » |
|
Ми доколкото знам няма проблем, но кучето ви ще участва във втори ринг за получаване на експертна оценка от съдия на МАКК - поне така беше до сега. Но нека някой от МАКК или от организаторите да каже как ще е на тази изложба. Аз все пак съм доста далече от организирания живот в МАКК  Втори ринг е ако случайно в него се покаже някое по хубаво куче от първи да се каже, че е НЕпроверено  демек не става
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #86 on: April 05, 2011, 19:48:46 PM » |
|
Като не изнася на някой правилника на МАКК за провеждането на изложби,да не води куче  Кво толкоз сте се втурачили в този втори ринг 
|
|
« Last Edit: April 05, 2011, 19:49:11 PM by todor_govedarci »
|
|
Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца 
|
|
|
d-r asen uzunov
|
 |
« Reply #87 on: April 05, 2011, 20:18:55 PM » |
|
Паспортите не са критерий за породност,а за проведени профилактични манипулации на кучето,като ваксинация за бяс.При такива масови мероприятия това е задължително по Закона за ветеринарното дело.А относно ринговете, отново ще бъдат два.
|
|
|
|
|
|
|
Pagan_fire
|
 |
« Reply #88 on: April 06, 2011, 07:51:51 AM » |
|
Като не изнася на някой правилника на МАКК за провеждането на изложби,да не води куче  Кво толкоз сте се втурачили в този втори ринг  
|
|
|
|
"Искай съвет от този, който умее да побеждава самия себе си" Леонардо да Винчи
|
|
|
|
|