Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Втора национална изложба на Каракачански кучета, 31 март 2024г. гр.Пловдив.  Резултати и фотогалерия

*
Welcome, Guest. Please login or register. May 06, 2025, 23:47:30 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 17
  Print  
Author Topic: София -16 април 2011 г. Национална изложба КК  (Read 142091 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
- Master
Jr. Member
**

« Reply #75 on: April 04, 2011, 19:59:51 PM »

Абе хора каде за последно ще е изложбата бе :@ :@ :@  censored furious furious

Умното Каракачанско куче знае как да ту помогне
vano
Guest
« Reply #76 on: April 05, 2011, 06:39:57 AM »

Абе тръгваш по пътя от София към Железница и къде видиш струпване на хора и кучета, там е изложбата  lol lol lol
Светла
Sr. Member

« Reply #77 on: April 05, 2011, 08:43:38 AM »

Умоляваме всеки собственик да носи паспорта на кучето което ще участва в изложбата и ако бъде поискан от отговорния вет.лекар да бъде представен.

Ами ако на паспорта пише БОК?
Щото има и такива, явяват се на изложба и за КК и за БОК. cheers clap

„ХОРАТА ОЩЕ НЕ СА РАЗБРАЛИ КАКВО ЧУДО ПРЕДСТАВЛЯВАТ КУЧЕТАТА”
                                                                                       Джек Лондон
vano
Guest
« Reply #78 on: April 05, 2011, 10:00:21 AM »

Ако пише БОК ще се състезава във втори ринг, доколкото съм запознат с правилата на изложбите на МАКК
istar
Newbie
*

« Reply #79 on: April 05, 2011, 10:51:08 AM »

Кои определя на паспорта какво да пише?
vano
Guest
« Reply #80 on: April 05, 2011, 11:14:37 AM »

Кои определя на паспорта какво да пише?

Най-често собственика на кучето или ветеринарят, който издава паспорта. Породността се доказва с друг документ - нарича се родословие и се издава от съответния породен клуб.  Това е най-голямата слабост на всички наши клубове. Ама те нали са кучкари, а не писари Smiley
istar
Newbie
*

« Reply #81 on: April 05, 2011, 11:47:39 AM »

Благодаря за отговора и аз така си мислех. На нашият паспорт на порода нищо не пише, но на родословието ни има печат на БОК, това проблем ли е?
d-r asen uzunov
Full Member

« Reply #82 on: April 05, 2011, 11:59:24 AM »

Задължително е всеки собственик да носи паспорта на кучето си,както и разгонени кучета не се допускат.
vano
Guest
« Reply #83 on: April 05, 2011, 16:10:57 PM »

Благодаря за отговора и аз така си мислех. На нашият паспорт на порода нищо не пише, но на родословието ни има печат на БОК, това проблем ли е?

Ми доколкото знам няма проблем, но кучето ви ще участва във втори ринг за получаване на експертна оценка от съдия на МАКК - поне така беше до сега. Но нека някой от МАКК или от организаторите да каже как ще е на тази изложба. Аз все пак съм доста далече от организирания живот в МАКК  lol lol lol
na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #84 on: April 05, 2011, 17:44:54 PM »

Задължително е всеки собственик да носи паспорта на кучето си,както и разгонени кучета не се допускат.

Докторе, тия паспорти критерий за породност ли са та трябват  lol И още един въпрос?Huh?Huh??? мъжко куче може ли да се разгони  hmm
na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #85 on: April 05, 2011, 17:48:45 PM »

Ми доколкото знам няма проблем, но кучето ви ще участва във втори ринг за получаване на експертна оценка от съдия на МАКК - поне така беше до сега. Но нека някой от МАКК или от организаторите да каже как ще е на тази изложба. Аз все пак съм доста далече от организирания живот в МАКК  lol lol lol
Втори ринг е ако случайно в него се покаже някое по хубаво куче от първи да се каже, че е НЕпроверено  Wink демек не става  Wink
todor_govedarci
Hero Member

« Reply #86 on: April 05, 2011, 19:48:46 PM »

Като не изнася на някой правилника на МАКК за провеждането на изложби,да не води куче  smile Кво толкоз сте се втурачили в този втори ринг  confused
« Last Edit: April 05, 2011, 19:49:11 PM by todor_govedarci » Logged

Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца Wink
d-r asen uzunov
Full Member

« Reply #87 on: April 05, 2011, 20:18:55 PM »

Паспортите не са критерий за породност,а за проведени профилактични манипулации на кучето,като ваксинация за бяс.При такива масови мероприятия това е задължително по Закона за ветеринарното дело.А относно ринговете, отново ще бъдат два.
Pagan_fire
Hero Member

« Reply #88 on: April 06, 2011, 07:51:51 AM »

Като не изнася на някой правилника на МАКК за провеждането на изложби,да не води куче  smile Кво толкоз сте се втурачили в този втори ринг  confused

cheers

"Искай съвет от този, който умее да побеждава самия себе си"
   Леонардо да Винчи
na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #89 on: April 06, 2011, 09:13:37 AM »

cheers
lol lol lol Тодоре, на теб така ти изнася защото да си в първи ринг и в проверените:clap:
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 17
  Print  

Jump to: