Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: База данни за кучетата от породата Каракачанско куче.

*
Welcome, Guest. Please login or register. May 14, 2025, 20:58:38 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 44
  Print  
Author Topic: Развъдник "Бреста" - фотопредставяне.  (Read 328566 times)
0 Members and 6 Guests are viewing this topic.
gragomirstoikov
Sr. Member

« Reply #270 on: December 10, 2012, 14:22:45 PM »

pitbul
Sr. Member

« Reply #271 on: January 04, 2013, 16:41:05 PM »

cheers cheers
gragomirstoikov
Sr. Member

« Reply #272 on: January 04, 2013, 16:49:06 PM »

Приликата е очевадна cheers
Левски
Sr. Member

« Reply #273 on: January 04, 2013, 17:33:31 PM »

чудя се каде му скри буренцето на този
gragomirstoikov
Sr. Member

« Reply #274 on: January 04, 2013, 17:47:50 PM »

Аз те помолих да коментираш Кана а за Барон са достатъчни ласките
Левски
Sr. Member

« Reply #275 on: January 04, 2013, 17:57:58 PM »

просто сам решил да не коментирам твоите мелези и краи lol
gragomirstoikov
Sr. Member

« Reply #276 on: January 04, 2013, 18:15:34 PM »

Ясно просто нямаш думи cheers
Левски
Sr. Member

« Reply #277 on: January 04, 2013, 18:42:08 PM »

e нямам думи ако гледам мелези и аз няма да имам какво да кажа ,междо другото в бреста имам много рода
pitbul
Sr. Member

« Reply #278 on: January 04, 2013, 23:48:36 PM »

чудя се каде му скри буренцето на този
Здравей Левски,много се извинявам,но следя,без да искам вашата (дискусия)заяждане с Драго.Ти си привърженик на Д.Драганов разбрах,но много те моля бъди мъж,сравни Атила Горан с Барон,помисли 24ч и тогава ми дай отговор,глава.структора,движения,компетентна оценка(заштото сам останал стакова впечатление за вас,че ги разбирате КК)поздрави Wink
gragomirstoikov
Sr. Member

« Reply #279 on: January 05, 2013, 11:58:59 AM »

e нямам думи ако гледам мелези и аз няма да имам какво да кажа ,междо другото в бреста имам много рода
О Тази отрова беше за Барон а не за Кана2
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #280 on: January 05, 2013, 16:38:42 PM »

pitbul, Левски ще може да ти отговори след 6 дни, когато му изтича наказанието. Да се надяваме, че ще е готов да представи аргументирано и обективно мнение отличаващо се от тона на повечето му досегашни постове.

п.п. Принципно считам, че е крайно време вече да започнем да обсъждаме кучетата професионално, без значение чии са, без личностни нападки и примитивен реваншизъм. От обективно обсъждане и представяне на факти ще спечелят всички. Друга тема е дали хората са готови за такъв откровен разговор. Той определено е по-скучен от клюкарството и изисква друга настройка.

"All truth passes through three stages.
 First, it is ridiculed.
 Second, it is violently opposed.
 Third, it is accepted as self-evident"
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
pitbul
Sr. Member

« Reply #281 on: January 05, 2013, 17:31:28 PM »

pitbul, Левски ще може да ти отговори след 6 дни, когато му изтича наказанието. Да се надяваме, че ще е готов да представи аргументирано и обективно мнение отличаващо се от тона на повечето му досегашни постове.

п.п. Принципно считам, че е крайно време вече да започнем да обсъждаме кучетата професионално, без значение чии са, без личностни нападки и примитивен реваншизъм. От обективно обсъждане и представяне на факти ще спечелят всички. Друга тема е дали хората са готови за такъв откровен разговор. Той определено е по-скучен от клюкарството и изисква друга настройка.

Разбрах Каракитане.аз не съм голям разбирач,и никога несъм се влиял от къде е и на кого е дадено животно,хареса ли ми,аз си давам моята(оценка)мнение,и не се опитвам да налагам моето мнение на другите хора,различни очи,различно виждат.поздрави smile
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #282 on: January 05, 2013, 18:31:58 PM »

По отношение на личните възприятия поетът А.Пушкин го е казал: "На вкус и цвет - товарищей нет". Но има едно голяяямо НО.
Колкото и да се различава виждането на различните хора, когато гледат ябълка всички те виждат ябълка, а не круша или чушка. Който твърди, че гледайки ябълка вижда чушка го прави не защото вижда по-различно, а защото съзнателно изопачава фактите с определена задна цел. Е има и процент ментално увредени хора, които гледайки ябълка може да видят извънземен, но в случая не говорим за патологичните случаи.

"All truth passes through three stages.
 First, it is ridiculed.
 Second, it is violently opposed.
 Third, it is accepted as self-evident"
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
pitbul
Sr. Member

« Reply #283 on: January 05, 2013, 18:43:27 PM »

По отношение на личните възприятия поетът А.Пушкин го е казал: "На вкус и цвет - товарищей нет". Но има едно голяяямо НО.
Колкото и да се различава виждането на различните хора, когато гледат ябълка всички те виждат ябълка, а не круша или чушка. Който твърди, че гледайки ябълка вижда чушка го прави не защото вижда по-различно, а защото съзнателно изопачава фактите с определена задна цел. Е има и процент ментално увредени хора, които гледайки ябълка може да видят извънземен, но в случая не говорим за патологичните случаи.
има и патолози lol lol lol
gragomirstoikov
Sr. Member

« Reply #284 on: January 08, 2013, 13:12:34 PM »

Pages: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 44
  Print  

Jump to: