DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #495 on: April 30, 2010, 19:03:56 PM » |
|
Благодаря за подробното инфо :notworthy:ама аз съм малко пристрастен,Манол Вучо с тая стойка ме спечели още като видях за първи път снимката,с удоволствие бих развеждал такъв горд пес(направо ше си умра от кеф  )
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #496 on: May 05, 2010, 21:28:38 PM » |
|
Враня като млада..... 
|
|
|
|
|
|
|
SIMBEN
|
 |
« Reply #497 on: May 06, 2010, 08:08:29 AM » |
|
Докторе, ще я бъде ли бабата?  Много интересна връзка чувам сте направили. А дано...  
|
|
« Last Edit: May 06, 2010, 08:17:10 AM by runka »
|
|
"Най-същественото е невидимо за ОЧИТЕ. Най-хубавото се вижда само със СЪРЦЕТО." (Екзюпери, Малкият принц)
|
|
|
blagoy chilyashev
|
 |
« Reply #498 on: May 29, 2010, 06:43:50 AM » |
|
Nase, zdravei! gorda se okuchi snoshti, no pak niama mleko. dai savet neshto kakvo da pravim
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #499 on: May 29, 2010, 16:59:11 PM » |
|
Сигурно ли е че няма мляко? Окситоцин след раждането слаган ли е?
|
|
|
|
|
|
|
BQLA ROZA
|
 |
« Reply #500 on: June 04, 2010, 12:40:31 PM » |
|
Поздрави за Д-р Вучков!  Грива"ВУЧО".Снимка от 6.05.т.г. 
|
|
|
|
|
|
|
ТИТО
|
 |
« Reply #501 on: June 04, 2010, 12:59:19 PM » |
|
buran1 , НЕ че ми е работа но ако мога ще помогна.В случай че кучката няма мляко и се бие окситоцин а за да не ги изтървеш малките купуваш сухо мляко за кучета сираци от нашата бивша фирма Вобра и ги спасяваш.Аз цяло едно кучило от ФАтма и Фаргос съм отгледал само на изкуствено с мляко че кучката имаше проблеми с вирус.Малките които отгледеах станаха много добри кучета без да са опитали от майчиното. поздрави,,,
|
|
|
|
"Каракачанското куче побеждава или не се връща"...!
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #502 on: June 06, 2010, 12:07:12 PM » |
|
Данчо- благодарско за снимката!!!
Росене, сухото мляко от Вобра добре - би могло да спаси положението като млекозаместител. Даже ако не се лъжа то се предлага на пазра точно като млекозаместител. Но мен ме интересува въобще ли не са забозали кутретата коластра? Тези от Фатма и Фаргос, имам предвид. Мисля си че ще е много трудно ако не са получили поне минимални дози майчина коластра веднага след раждането. Интересно ми е - сподели как точно са протекли събитията защото това е често срещан проблем.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #505 on: July 02, 2010, 17:09:10 PM » |
|
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #506 on: July 04, 2010, 13:58:48 PM » |
|
Благодаря дон краси!!! Това е майка им, и тези снимки както и на по-горните кутраци са специално за всички ценители на "беловската кръв"!!!  
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #507 on: July 04, 2010, 14:42:11 PM » |
|
Д-ре да помогна със снимките,ей я твоята Враня на една снимка на която ми харесва,била е хубавица на младини(а колко точно са младини оставям на теб да кажеш) 
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #508 on: July 04, 2010, 14:49:24 PM » |
|
Като съм почнал да питам:това твоя Манчо ли е,и ако да,къде е,що е и т.н.Той е едно от малкото кучета които са ми харесвали от пръв поглед(на снимка де  ) 
|
|
« Last Edit: July 04, 2010, 14:50:49 PM by DonKrasi »
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #509 on: July 04, 2010, 18:33:58 PM » |
|
Дон Краси Враня на тази снимка е на около 3 години. А Манчо беше моето куче мечта - и като екстериор и като характер - кеф да ти прави. На снимката е още юноша бледен едва навършил 2 години. След третата година кучето разви някакъв неустановен кожен проблем и козината му опада. Опитахме лечение с какво ли не и така и днес но без резултат. От тогава кучето просто не е същото. Сега Манчо е при един приятел.
|
|
|
|
|
|
|
|