kennel Vucho
|
 |
« Reply #1125 on: April 25, 2012, 09:34:35 AM » |
|
Мурга и Пельо са полу брат и сестра и двамата са от Грива, и мисля че не е най-удачния вариянт за връзка изхождайки от това че Пельо е много силно инбреден. Но пък с Панде очакванията ми са ......................... само да е живот и здраве 
|
|
|
|
|
|
|
Алекс Христов
|
 |
« Reply #1126 on: April 25, 2012, 11:12:05 AM » |
|
Мурга и Пельо са полу брат и сестра и двамата са от Грива, и мисля че не е най-удачния вариянт за връзка изхождайки от това че Пельо е много силно инбреден. Но пък с Панде очакванията ми са ......................... само да е живот и здраве  Aха, е, мерси за разяснението! Като типаж ми харесват, но то било щото са рода  ! Както и да е, живи и здрави да са! Мурга ми е любимка и ще следя с интерес какво се случва покрай нея! Стига да пускаш инфо! Що се тонася до Пнде честно казано по съм фен на Катерин от Дивотино!
|
|
|
|
Some people hear their inner voices with great clearness and they live by what they hear! Such people become crazy or they become legends!
|
|
|
blagoy chilyashev
|
 |
« Reply #1127 on: April 25, 2012, 12:36:31 PM » |
|
 ,  ,  Наско за сватбите!  ,  ,  Живи и здрави да са ти!!!
|
|
|
|
|
|
|
Xaramiata
Jr. Member

|
 |
« Reply #1128 on: April 25, 2012, 16:30:13 PM » |
|
мрака по ленко  дано да е хаирлия 
|
|
|
|
|
|
|
Rumen Kirov
Newbie

|
 |
« Reply #1129 on: April 25, 2012, 17:20:11 PM » |
|
Браво  Душман не го ли пусна ? 
|
|
|
|
|
|
|
vano
Guest
|
 |
« Reply #1130 on: April 26, 2012, 06:28:45 AM » |
|
Много сватби, много нещо.  Явно има пролетно активизиране във всички развъдници на МАКК. Дано всичко е наред и от всички сватби да се пръкнат хубави кутраци. На мен най-интересни ще са ми мъниците от Ленко и Мрака.
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #1131 on: May 01, 2012, 15:10:19 PM » |
|
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
KaraKitan
|
 |
« Reply #1132 on: May 01, 2012, 15:52:13 PM » |
|
DonKrasi преди да се сърдиш поразмърдай си мозъка защо е възможно да не се показват резултати от скачките.  За вас може това е забавно картинно шоу. За развъдчика са мераци, надежди, разочарования, труд, радости, пак мераци...
|
|
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident" Arthur Schopenhauer /1788-1860/
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #1133 on: May 01, 2012, 16:03:19 PM » |
|
Мърдал съм го и то доста повече от колкото си мислиш,но мога само да гадая.Въобще не е шоу за мен!Ако съм искал шоу да съм писал в други форуми  Нищо друго не искам освен информация,била тя снимки,била два реда какво,защо и така нататък  На нас(на мен в случая)не ми ли е мерак да знам какво става с кучетата,щях ли да си правя труда да се интересувам,ако не беше така 
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #1134 on: May 02, 2012, 06:12:53 AM » |
|
Don krasi, нали и аз това казвам - като видим резултата тогава ще говорим!
|
|
|
|
|
|
|
Пламен Иванов-Пац
Jr. Member

|
 |
« Reply #1135 on: May 04, 2012, 18:05:35 PM » |
|
3. Мурга Вучо Х Панде Целта е аутбредна връзка за освежаване на кръвта. Мурга Вучо  Панде  .....Страхотна връзка,фаворит ми е,браво  Ако не е тайна как върви Панде назад? Поздрави 
|
|
|
|
Добрите момчета отиват в Рая,лошите където си поискат!!!
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #1136 on: May 07, 2012, 07:33:25 AM » |
|
Панде е инбреден на Буян КараКитан - IV-IV,IV,IV.
|
|
|
|
|
|
|
innuendo
Jr. Member

|
 |
« Reply #1137 on: May 20, 2012, 11:44:00 AM » |
|
голяма красота са последните двама, прилични на малки танкове ... може ли още някоя снимка на Панде...
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #1138 on: May 21, 2012, 16:37:45 PM » |
|
Като виден кинолог и кучкар,би ли пояснил и разяснил: Пламен Иванов Беловския Мурад.............Хубаво куче..,но е било със мн слаба анатомия
|
|
|
|
Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца 
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
 |
« Reply #1139 on: May 21, 2012, 16:43:58 PM » |
|
Като виден кинолог и кучкар,би ли пояснил и разяснил: Пламен Иванов Беловския Мурад.............Хубаво куче..,но е било със мн слаба анатомия
Е тва е яко тъпо  слаба анатомия  кой е тоя болен мозък, който измисли тая простотия Явно е виждал беловеца само на снимки- рентген
|
|
|
|
|
|
|
|