DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #1155 on: August 02, 2012, 08:58:55 AM » |
|
Баща...  и син... 
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #1156 on: August 02, 2012, 16:45:59 PM » |
|
Жив късмет си беше да хванем кръвта на това куче Шаро 3. В момента има единствено два негови сина, ама Пельо му е одрал кожата 
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #1157 on: August 02, 2012, 17:26:45 PM » |
|
Ами видя ми се там някаква прилика та реших да поустна снимките  Шаро 3 ли?Не беше ли 2?Колко Шаровци има  П.П. Дано Пеливан поправи грешката на баща си и да бачка за повечко наследници 
|
|
« Last Edit: August 02, 2012, 17:27:48 PM by DonKrasi »
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #1158 on: August 02, 2012, 20:04:53 PM » |
|
Шаровци да искаш! 
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #1159 on: August 22, 2012, 15:29:01 PM » |
|
Да попитам какво стана с това кутре-Зуман Вучо? Има ли пресни негови снимки?То не беше ли работно?
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #1160 on: August 24, 2012, 12:24:46 PM » |
|
Някъде по кърджалийския вилает се намира, и все още работи мисля! 
|
|
|
|
|
|
|
atanas_dargov96
Newbie

|
 |
« Reply #1161 on: August 26, 2012, 10:24:00 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
sl
Newbie

|
 |
« Reply #1162 on: August 26, 2012, 19:57:16 PM » |
|
mnogo svirepo isglejda 
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #1163 on: August 27, 2012, 05:47:58 AM » |
|
Евала адашче!!! 
|
|
|
|
|
|
|
Garu
|
 |
« Reply #1164 on: August 27, 2012, 06:39:17 AM » |
|
Грива....  Страхотна снимка!Винаги ме е кефела!Много снимки на кучетата от МАКК са поставени във феисбук страниците озаглавени БОК.Там някъде съм виждал и тази снимка.Сега знам кое е било кучето.Въобще снимките от д-р Вучков,Атила и Даниела са направени с голям усет!Ако можеше да направите и 10-15 мин. видео на работешти кучета в планината със стадо ще е страхотно.Снимките са хубаво нещо ама добре направеното видео е още по завладяващо.
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #1165 on: August 27, 2012, 09:26:57 AM » |
|
Благодаря за оценката Garu! Стараем се да сме на ниво със снимките!  А сега серозно, наистина фотографията, колкото и да е майсторски направена, не може напълно да пресъздаде впечатлението което прави дадено куче наживо. Стои малко плоска - хем прави впечатление но не разкрива напълно излъчването от прекия контакт. А видеото може да пресъздаде и движението на овчарския пес. Съвсем различно е, обаче, да се наблюдава едно куче в работна обстановка - наживо, със ефекта на адреналина, и напрежението което изпълва въздуха между наблюдаващия и наежения "бучащ" пес, със настръхналата козина и треперещите връхчета на наострените кичури по опашката му. Походката която може да се стори нереално лека и в същото време подплътена със изключително присъствие на сила и самоувереност. И погледа! Някак изкосо наблюдаващ, само с леко изместване на ъгъла на погледа, без да те изпуска от очи и в същото време преминава покрай теб без да мести главата си от посоката на движение! Който го е виждал и усещал наживо само той може на разбере това което написах по-горе!
|
|
|
|
|
|
|
Garu
|
 |
« Reply #1166 on: August 27, 2012, 16:46:15 PM » |
|
Напълно съм съгласен докторе!Живият контакт си е изживяване от друго измерение и не може да се сравни с нещо виртуално като снимките и видеото.Но относно видеото искам да кажа че относно КК в естествена работна обстановка със стадо в интернет пространството не може да се види почти нищо качествено освен няколко клипчета дълги не повече от минута които са и с лошо качество.Жалко!Има 1-2 български филмови продукций за КК единия филм съм го гледал доста отдавна и беше със братята Седефчеви доколкото си спомням(може би не го и хванах от начало самият филм).Мисля че тези неща са важни за популяризирането на породата и правилното разбиране от страна на широката публика за да се види КК в истинската му светлина в това комерсиално време.За мен този филм имаше голямо значение-даде ми правилна насока.Заради него дори попаднах и на този форум.Тези неща не трябва да се подценяват и хората които имат мерак и възможност могат да сглобят не лошо видео а тези които разполагат и с филмовите продукций могат да ги качат някъде в нета за да са достъпни за всички.
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #1167 on: September 04, 2012, 10:57:02 AM » |
|
Тези неща не трябва да се подценяват и хората които имат мерак и възможност могат да сглобят не лошо видео а тези които разполагат и с филмовите продукций могат да ги качат някъде в нета за да са достъпни за всички. Напълно съм съгласен 
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #1168 on: October 08, 2012, 09:21:56 AM » |
|
|
|
« Last Edit: October 08, 2012, 09:34:02 AM by kennel Vucho »
|