kennel Vucho
|
 |
« Reply #1365 on: September 17, 2013, 11:53:23 AM » |
|
Радвам се че са ви харесали!  Драка израстна като копие на баба си Враня с някои подобрения. От онзи ден си премериха рогата с Сура която е по малка с около месец. Упорити излезнаха мометата. По отношение на Багра, израстна яка кучка.
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #1366 on: September 17, 2013, 11:54:35 AM » |
|
Абе и аз се кефих на Ленко ама вече нещат да го снимат   Причината е че сега не е за снимане - разскубал се е яко.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #1369 on: September 17, 2013, 17:31:40 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #1370 on: September 17, 2013, 17:34:33 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #1371 on: September 18, 2013, 05:11:28 AM » |
|
Каракуш е едно от кучетата които ми направиха тръпка по Алабая въобще! Иначе се вписва в моите критерии за каракачанско куче  Майтап да става!
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #1372 on: October 12, 2013, 17:44:05 PM » |
|
Калина Вучо  Калина Вучо Х Шибил АлТе 
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #1374 on: October 21, 2013, 10:25:03 AM » |
|
Малко валяче   П.П. На мен ли така ми се струва, или освен да е широчко има изгледи и за сериозен гръден кош?
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #1376 on: October 21, 2013, 12:04:38 PM » |
|
Ми, лично мен Фрънда и Танко по ме впечатляват. Тоя на последната снимка го докарва на ландрас  (иначе е интересен цвят) Бре, тая Дуда кога порасна, кога се отчете.....а актуална нейна снимка нямаа......
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #1377 on: October 21, 2013, 12:08:03 PM » |
|
хаха, ако имаш предвид ушите и мен ме "бодат в очите".  Практиката сочи че ще ги "загуби" след като налее на главица. Много кучета изглеждат големоухи като малки но после са си пропорционални спрямо главата.
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #1378 on: October 21, 2013, 12:10:36 PM » |
|
Ето го и Танко Вучо на 4 месеца. Едно от кучетата които ми легнаха на сърце още при раждането си, и колкото повече го гледам все повече си тежи на това място!  Страхотен екстериор и тежък характер за сега! 
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #1379 on: October 21, 2013, 12:34:20 PM » |
|
хаха, ако имаш предвид ушите и мен ме "бодат в очите". тъй де  Дано ги "загуби" с времето...или с помощта на ножиците за стригане  Танко са му сериозни и родителите, та нищо чудно да си оправдае потенциала.Като гледам май сме се метнали на мама в крачетата 
|
|
|
|
|
|
|
|