trayko.asenov
|
 |
« Reply #1635 on: April 07, 2015, 05:25:54 AM » |
|
Баро ми харесва повече от черното куче по Гуджо. Шума изглежда ще стане много добро животно. Какво стана със сестра й?
Танко и Ленко са ясни, много добри кучета!
С Пачо какво стана?
|
|
|
|
"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те направи нещо друго, е най-голямото постижение."
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #1636 on: April 07, 2015, 06:56:30 AM » |
|
И двамата сина на Гуджо са интересни. Взех ги да се опитаме да извадим нещо от тях но за съжаление само от Баро успя да остави поколение. Шума е много сходна с дядо си малко по груба от него но доста прилича и като физиономия и като телосложение. Сестра и Шипка е при мой голям приятел ходи съсс стадо овце. Тя е с по слаба костна система но и тя е ценна от развъдна гледна точка. Ще я снимам като ми се отвори възможност. Пачо, брата на Танко, е доста по слабичък от него - козарче е. Иначе Баро и на мен си ми харесва доста - много наподобява на Канза в главата и може би за това ми импонира толкова. 
|
|
|
|
|
|
|
Habits
|
 |
« Reply #1637 on: April 07, 2015, 07:09:37 AM » |
|
Последното куче е страхотно! Има ли друго снимки, на които да го видим от различни ъгли?
Edit: Видях му предните снимки, страхотен е "Баровия" !
|
|
« Last Edit: April 07, 2015, 07:12:15 AM by Habits »
|
|
"За величието на една нация и моралния и прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #1638 on: April 07, 2015, 09:14:03 AM » |
|
Яяя, доктора се е отпуснал на снимки, това не може да бъде  Последното куче е страхотно! Има ли друго снимки, на които да го видим от различни ъгли?
Edit: Видях му предните снимки, страхотен е "Баровия" ! На мен ми е интересно какво ли би дал Баро с Мурга 
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #1639 on: April 07, 2015, 19:08:06 PM » |
|
Яяя, доктора се е отпуснал на снимки, това не може да бъде  Последното куче е страхотно! Има ли друго снимки, на които да го видим от различни ъгли?
Edit: Видях му предните снимки, страхотен е "Баровия" ! На мен ми е интересно какво ли би дал Баро с Мурга  Тази комбинация, пък и други с участие на Баро, вече са само в графата "ако беше", за съжаление. 
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #1640 on: April 07, 2015, 19:41:39 PM » |
|
Жалко...
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #1641 on: April 07, 2015, 20:31:09 PM » |
|
Приключили с половият живот?
|
|
|
|
"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те направи нещо друго, е най-голямото постижение."
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #1642 on: April 07, 2015, 20:38:42 PM » |
|
Май е приключил с всякакъв живот въобще 
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #1643 on: April 08, 2015, 04:12:34 AM » |
|
При последната ни среща не ми стоеше, като пред умиране. Но наистина хубаво мъжко куче!
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #1644 on: April 08, 2015, 06:37:08 AM » |
|
Кучето е живо, но няма живи сперматозоиди вече.
|
|
|
|
|
|
|
|
vano
Guest
|
 |
« Reply #1646 on: April 08, 2015, 08:43:15 AM » |
|
А от тоя дънер роди ли се нещо 
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #1647 on: April 08, 2015, 09:42:12 AM » |
|
Ще, ще 
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #1648 on: April 15, 2015, 19:42:28 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #1649 on: April 15, 2015, 20:27:12 PM » |
|
Много добро попадение! Да се живи и здрави всичките! 
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
|