Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: База данни за кучетата от породата Каракачанско куче.

*
Welcome, Guest. Please login or register. May 17, 2025, 05:54:32 AM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 109 110 [111] 112 113 ... 146
  Print  
Author Topic: Развъдник "Вучо" - фотопредставяне.  (Read 1444968 times)
0 Members and 22 Guests are viewing this topic.
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #1650 on: April 16, 2015, 06:45:27 AM »

И аз така мисля Трайко. Родителите са доста сходни като типаж и беловската кръв си личи в екстериора и при Лида и при Мурад. Кутретата също са много еднотипни и преки продължители на линията започната от бай Миро от Белово. Четири мъжки и четири женски са манъците, всички са гуджути само едно е опашато. Ще ги снимам по отделно всяко и ще ги представя скоро. Wink
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #1651 on: April 16, 2015, 06:55:18 AM »

Майката и бащата на кучилото в един кадър.

vano
Guest
« Reply #1652 on: April 16, 2015, 06:57:43 AM »

Този дъртак се отчете подобаващо Smiley Да са ти живи и здрави и да станат достойни представители на беловската кръвчица.
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #1653 on: April 16, 2015, 06:58:52 AM »

Освен това си падам по черногриви кутрета, както и по кръвта на Мурад от Белово.

"Да бъдеш себе си в свят, който
постоянно се опитва да те
направи нещо друго, е
най-голямото постижение."

Ралф Уолдо Емерсън
vano
Guest
« Reply #1654 on: April 16, 2015, 07:00:51 AM »

това ли ще е фаворита Smiley

kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #1655 on: April 16, 2015, 07:02:41 AM »

Освен това си падам по черногриви кутрета, както и по кръвта на Мурад от Белово.

хаха и аз така! Вкуса ни е сходен и в двете направления - и за боята и за кръвта. За съжаление само две кутрета са черногриви и са резерве. cheers
DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #1656 on: April 16, 2015, 07:04:59 AM »

Да са живи и здрави, па на кой му не харесва цвета да си ги боядиса biggrin

Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ!
Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!"
"Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #1657 on: April 16, 2015, 07:05:45 AM »

това ли ще е фаворита Smiley

Ванка, тоя и още един са черногриви и са ми яко под кожата, другите са шарени но като цяло изравнено кучило. Стария добре се справя за сега - всичко под ножа! Да му не е уроки lol
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #1658 on: April 16, 2015, 07:18:23 AM »

хаха и аз така! Вкуса ни е сходен и в двете направления - и за боята и за кръвта. За съжаление само две кутрета са черногриви и са резерве. cheers
Здраве! Wink

"Да бъдеш себе си в свят, който
постоянно се опитва да те
направи нещо друго, е
най-голямото постижение."

Ралф Уолдо Емерсън
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #1659 on: April 16, 2015, 19:51:56 PM »

Кутрета от връзката Лида Вучо Х Мурад II на 34 дни при първа ваксинация. Има свободни женски кутрета, за информация тел. 0889 290 819.

Мъжките.

Женските.

Zahari
Hero Member

« Reply #1660 on: April 16, 2015, 21:04:27 PM »

Да са живи и здрави!
Насе усилията си струват clap
Renegat23
Newbie
*

« Reply #1661 on: April 16, 2015, 22:15:49 PM »

на всички ли си им купирал едното ухо
Nomad
Hero Member

« Reply #1662 on: April 17, 2015, 06:02:09 AM »

Честито и от мене Наско.Хубави кутраци.

Е тоя най ми харесва.

В списание "Милиони приятели" от 1999г. под снимката на Ваклин Сугарев с Мурад, С.Попов
пише,че това е най-старата линия в страната.Така ли е? ( Въпреки,че там е писал за линия " Миро"
от района на Белово.
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #1663 on: April 17, 2015, 07:00:32 AM »

Мерси Захари! Наистина усилията си заслужават. А положихме огромни усилия да възстановим този старец и да повишим виталитета на спермата му. Огромни благодарности на Стойчо от Семчиново, за жеста който направи!
Ренегат 23, да на всички кутрета е отрязано по едно ухо - лявото.
Андро, и на мен този ми е симпатичен доста. А за линията - колко може да бъде стара една линия? Толкова колкото информация има за нея. Кучетата на бай Миро от Белово са известни от много отдавна преди да се развалят ТКЗС-тата. Не случайно преди доста години от него са вземали кучета много лични овчари от района на Якоруда и околностите на Белово. Не случайно Джамал (Ваклин) Сугарев купува Мурад от бай Миро, след като беше останал без сериозно мъжко куче. По късно Юсуф (Искрен) Кунгьов - Цуфата, купи Гриве, син на Мурад и той беше един от най сериозните му работни песове до смъртта си. Така че тази линия започната от бай Миро, наистина е доста стара и доказана във времето със своите характерни особености в екстериор и работни качества. На мен лично ми е слабост тази кръв и ще направя възможно да се запази в оригиналния си вид, а не като някои представители които се рекламират като продължители на същата линия но само по цвят се доближават до старите кучета на бай Миро.
« Last Edit: April 17, 2015, 07:01:31 AM by kennel Vucho » Logged
Iliyan Dushanov
Full Member

« Reply #1664 on: April 17, 2015, 14:32:50 PM »

Мерси Захари! Наистина усилията си заслужават. А положихме огромни усилия да възстановим този старец и да повишим виталитета на спермата му. Огромни благодарности на Стойчо от Семчиново, за жеста който направи!
Ренегат 23, да на всички кутрета е отрязано по едно ухо - лявото.
Андро, и на мен този ми е симпатичен доста. А за линията - колко може да бъде стара една линия? Толкова колкото информация има за нея. Кучетата на бай Миро от Белово са известни от много отдавна преди да се развалят ТКЗС-тата. Не случайно преди доста години от него са вземали кучета много лични овчари от района на Якоруда и околностите на Белово. Не случайно Джамал (Ваклин) Сугарев купува Мурад от бай Миро, след като беше останал без сериозно мъжко куче. По късно Юсуф (Искрен) Кунгьов - Цуфата, купи Гриве, син на Мурад и той беше един от най сериозните му работни песове до смъртта си. Така че тази линия започната от бай Миро, наистина е доста стара и доказана във времето със своите характерни особености в екстериор и работни качества. На мен лично ми е слабост тази кръв и ще направя възможно да се запази в оригиналния си вид, а не като някои представители които се рекламират като продължители на същата линия но само по цвят се доближават до старите кучета на бай Миро.
Успех ти пожелавам Докторе за възможностите ти съм сигорен те се виждат от всички да са живи и здрави кутретата хаиде с здраве!
Pages: 1 ... 109 110 [111] 112 113 ... 146
  Print  

Jump to: