Renegat23
Newbie

|
 |
« Reply #1785 on: February 07, 2016, 19:04:09 PM » |
|
Докторе я дай снимка на скачката
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #1786 on: February 07, 2016, 19:34:03 PM » |
|
Заплождаме изкуствено с него, както и с някои други пенсионери които вече трудно клещят!
|
|
|
|
|
|
|
Renegat23
Newbie

|
 |
« Reply #1787 on: February 07, 2016, 19:39:19 PM » |
|
Заплождаме изкуствено с него, както и с някои други пенсионери които вече трудно клещят!
то и в Семчиново преди години са се опитвали няколко пъти да заплождат кучки изкуствно но резултата е бил нулев 
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #1788 on: February 07, 2016, 19:50:24 PM » |
|
Не знам как са го правили и дали са правили, защото лично съм говорил със Стойчо по въпроса, но при мен първо Лида - 9 родени, 8 кутрета живи, след това Грива Каракитан на адв. Андреев 5 живи кутрета, за съжаление кучката ги изпомачка до десетия ден, след това Мурга - 5 родени, 4 живи и здрави, след това Драка - 6 родени, всичките измряха за съжаление, после Тара Карауз на екоферма Кехайови - 3 родени, трите живи и здрави, Гизда Каракитан на Н. Викасов- 1 кутре родено и живо и здраво, и до тук изкарахме доста от тоя пес. Опитите продължават обаче! 
|
|
|
|
|
|
|
Renegat23
Newbie

|
 |
« Reply #1789 on: February 07, 2016, 20:04:16 PM » |
|
Не знам как са го правили и дали са правили, защото лично съм говорил със Стойчо по въпроса, но при мен първо Лида - 9 родени, 8 кутрета живи, след това Грива Каракитан на адв. Андреев 5 живи кутрета, за съжаление кучката ги изпомачка до десетия ден, след това Мурга - 5 родени, 4 живи и здрави, след това Драка - 6 родени, всичките измряха за съжаление, после Тара Карауз на екоферма Кехайови - 3 родени, трите живи и здрави, Гизда Каракитан на Н. Викасов- 1 кутре родено и живо и здраво, и до тук изкарахме доста от тоя пес. Опитите продължават обаче!  чудно още преди 3 години ветеринар бше установил че сперматоизите не са му били здрави а тими говориш че е заплодил 5 кучки
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #1790 on: February 07, 2016, 20:09:21 PM » |
|
Еми не върви интригата ти! Лично с д-р Николай Лалев (който е един от ветеринарните лекари в Пловдивско с най-висока успеваемост при изкуственото осеменяване на кучета) гледахме спермата на Мурад. И то почти веднага след като го взех, но както и да е! Подписа му върху документ едва ли би те убедил в нещо което вече сам си се убедил.
|
|
|
|
|
|
|
Bojko Dobrevski sbg
|
 |
« Reply #1791 on: February 07, 2016, 20:17:22 PM » |
|
д-р Лалев , голям професионалист с който работя и аз за изкуствени осеменявания , при мен също е потвърждавал за въпростното куче , че матеряла му е бил отличен , живот и здраве и повече кучки да се заплодят с тоя черньо 
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #1792 on: February 07, 2016, 20:26:13 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Renegat23
Newbie

|
 |
« Reply #1793 on: February 07, 2016, 20:31:29 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #1794 on: February 07, 2016, 20:50:00 PM » |
|
И само за успокоение на духовете, с д-р Лалев проверяваме спермата на всички старци преди да проведем заплождане. Така се наложи да се разделя с някои на които се надявах много, но след доста опити така и не осъществих заплождане.
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #1795 on: February 08, 2016, 13:48:17 PM » |
|
Към потребител Renegat23 (Десислав Димитров от Дупница), кой и кога в с. Семчиново ти е казал че е проверявал качеството на семенната течност на Мурад? Отговори на тези прости въпроси, така както аз отговорих на твоите относно проверката на спермата и осъществените връзки- за всичко това има и свидетели, част от които влизат и пишат тук! Жалко ако това е поредния жалък опит за интрига! Ти беше сам при мен преди около два месеца и видя какво е извадено от Мурад! Сам поиска кутре от него ако пусна кучка! Жалко, много жалко за теб!
|
|
|
|
|
|
|
Nomad
|
 |
« Reply #1796 on: February 08, 2016, 15:19:59 PM » |
|
Добър пример си дал с женското куче,но беше показал преди време едно мъжкарче. Карагьоз или бъркам ( не ми се рови назад ). Доколкото си спомням доста беше унаследил от Мурад 2,поне на снимки. Има ли актуални към момента?
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #1797 on: February 09, 2016, 13:31:16 PM » |
|
Андро, мисля че вече стана ясно кой, кой е, и какво цели! Както и да е, Карагьоз не е при мен и нямам актуални снимки. Ето го тук с баща му преди време.  
|
|
|
|
|
|
|
rex
|
 |
« Reply #1798 on: February 09, 2016, 17:08:27 PM » |
|
Много добра "копирка" се оказва Мурад, докторе! Иначе - някои вярват на себе си, други на тъпана - шарен свят, не може да се помогне на всички, дори и при добро желание като твоето!  Поздрави, 
|
|
|
|
По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #1799 on: February 09, 2016, 17:19:56 PM » |
|
Ако се проследи назад произхода на Мурад се вижда че самият той е инбреден по кучета развъждани от бай Миро. Демек той е със затвърден генотип "беловски" и поради това твърдо си го предава в потомците. Особено в лицата.
|
|
|
|
|
|
|
|