NAPALM
|
 |
« Reply #915 on: January 14, 2011, 15:47:03 PM » |
|
 Привет от мен.
|
|
|
|
|
|
|
NAPALM
|
 |
« Reply #916 on: January 14, 2011, 15:56:15 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariman
|
 |
« Reply #917 on: January 14, 2011, 16:08:48 PM » |
|
|
|
|
|
Страхът прави вълка да изглежда по - голям...
|
|
|
NAPALM
|
 |
« Reply #918 on: January 14, 2011, 17:11:18 PM » |
|
Тя е безстрашна!Нищо повече от това не съм искал от едно куче!
|
|
|
|
|
|
|
Ariman
|
 |
« Reply #919 on: January 14, 2011, 17:31:14 PM » |
|
Тя е безстрашна!Нищо повече от това не съм искал от едно куче!
Как се разбират двамата,воюват ли заедно?!
|
|
« Last Edit: January 14, 2011, 17:31:51 PM by Ariman »
|
|
Страхът прави вълка да изглежда по - голям...
|
|
|
NAPALM
|
 |
« Reply #920 on: January 14, 2011, 17:41:23 PM » |
|
Как се разбират двамата,воюват ли заедно?!
Ами воюват,то се знае.Тя го разнася из двора,ама той понеже и се оставя.Като прекали,той много бързо и показва,че е прекрачила границата.Много е търпелив и спокоен и сравнително рядко я ступва.
|
|
|
|
|
|
|
rex
|
 |
« Reply #921 on: January 14, 2011, 18:43:40 PM » |
|
Бялото куче (предполагам това е женското, което си купи от Русия) много ми харесва Напалм! Широко стъпва, дълбок и обемен гръден кош, дълга база, костито ми се вижда.  По снимките това видях де. А най-ми харесва, как на това тяло главата му не е като пернишка печка и не си настъпва джуките. Можело значи!  Много симпатично куче! 
|
|
|
|
По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
|
|
|
NAPALM
|
 |
« Reply #922 on: January 15, 2011, 05:37:15 AM » |
|
Бялото куче (предполагам това е женското, което си купи от Русия) много ми харесва Напалм! Широко стъпва, дълбок и обемен гръден кош, дълга база, костито ми се вижда.  По снимките това видях де. А най-ми харесва, как на това тяло главата му не е като пернишка печка и не си настъпва джуките. Можело значи!  Много симпатично куче!  Благодаря ти rex!
|
|
|
|
|
|
|
ASKAR
|
 |
« Reply #923 on: January 15, 2011, 15:33:15 PM » |
|
Заедно с Бея в България влязоха още две мъжки кучета-пак от Русия ,много сходни като тип,излъчване и всичко,това са първите качествени кучета влезли от Русия от много много години насам(според мен все пак)и то наведнъж.Може и някои хората да проглеждат вече и то в правилна посока.Стана ясно че в Русия също се държи на този тип кучета,а не на гигантите продавани на 90% извън пределите на Русия. Сега остава и за ясно изразеният полов деморфизъм да се замислят,защото в стандарта като сериозни недостатъци е записано -"Силни отклонения по отношение на половия тип" а такива примери много та много .
|
|
|
|
|
|
|
karagez
Jr. Member

|
 |
« Reply #924 on: January 15, 2011, 19:59:53 PM » |
|
Радваме се за хората ,които проглеждат  Живи и здрави да са ти Божо!!! 
|
|
|
|
|
|
|
NAPALM
|
 |
« Reply #925 on: January 15, 2011, 21:39:54 PM » |
|
Радваме се за хората ,които проглеждат  Живи и здрави да са ти Божо!!!  За проглеждането времето ще покаже дали ще се наблюдава такова или не.Благодаря ти много за пожеланията Петьо,а пък аз от своя страна ти пожелавам да се занимаваш с тази порода колкото е възможно по-сериозно,тъй като поне според мен обратното не е добра идея 
|
|
|
|
|
|
|
NAPALM
|
 |
« Reply #926 on: January 15, 2011, 21:42:53 PM » |
|
Сега остава и за ясно изразеният полов деморфизъм да се замислят,защото в стандарта като сериозни недостатъци е записано -"Силни отклонения по отношение на половия тип" а такива примери много та много .
Всичко с времето си Радо....несъмнено 
|
|
|
|
|
|
|
karagez
Jr. Member

|
 |
« Reply #927 on: January 19, 2011, 20:02:57 PM » |
|
 Божо,тези са от новите.
|
|
|
|
|
|
|
karagez
Jr. Member

|
 |
« Reply #928 on: January 19, 2011, 20:06:20 PM » |
|
И тези също. 
|
|
|
|
|
|
|
NAPALM
|
 |
« Reply #929 on: January 20, 2011, 10:48:02 AM » |
|
Петьо,малките са супер!Хубаво е,че все още има кой да произвежда кавказки овчарки.......нека да го наречем кавказки овчарки по мой вкус,за да няма сърдити.Нищо,че са без родословие  .Определено галеща окото гледка!От кои кучета са мъниците?Продължавай все така,че да има още дълги години от това,което ми се нрави(а и на други надявам се).Аз самия ще работя в тази насока до колкото мога разбира се.Поздрави за мъниците още веднъж  !
|
|
|
|
|
|
|
|