rex
|
 |
« Reply #1800 on: September 24, 2013, 17:53:04 PM » |
|
Браво Божо! За генерални изводи винаги е рано, но на бялото не може да се каже черно!  Дивна наистина цепи мрака, да е жива и здрава - много хубава ще и е главата. И съвсем, съвсем различна от примерно някакъв "букет" от породи, който прилича на дълго употребявана, а след това изхвърлена със шутове пернишка печка на твърдо гориво. Което за пореден път показва колко е важен пластелина, освен модератора нали. НО, Аскар е голямата атракция на сезона според мен. Куче в междинния тип, което е много, много интересно, и много хубаво. Честно казано - останаха ми очите в него. Да е жив и здрав!
|
|
|
|
По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
|
|
|
NAPALM
|
 |
« Reply #1801 on: September 24, 2013, 19:24:18 PM » |
|
Благдаря ти Ники! Аскар.....Определено си го бива! Но и за него ще поизчакаме....Той се превръща в това, което очаквах от него още като невръстно кутре. Понякога съжалявам, че нямаме достатъчно място, иначе той и Арлина въобще не биха напуснали двора ми....или двора на Радо....Предполагам, че при това условие Дивна и Девил също щяха да останат у нас....
|
|
|
|
|
|
|
NAPALM
|
 |
« Reply #1802 on: October 16, 2013, 14:35:11 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ayvazz
Newbie

|
 |
« Reply #1803 on: October 16, 2013, 17:10:45 PM » |
|
Mnogo e krasiva  . Kato gledam tq i Ayvaz se razli4avat samo po okraskata ina4e klavata tqloto vsi4ko im e ednakvo da e jiva i zdrava 
|
|
|
|
|
|
|
NAPALM
|
 |
« Reply #1804 on: October 16, 2013, 17:31:59 PM » |
|
Пепи, пусни някоя снимка на Айваз да го видим. Сигурен съм, че започва да възмъжава вече.
|
|
|
|
|
|
|
Ayvazz
Newbie

|
 |
« Reply #1805 on: October 17, 2013, 09:41:24 AM » |
|
Izkarvam go vse kam 7 na razhodka i vze da stava tamno, no 6te gledam tezi dni da napravq nqkoq snimka i da go pusna.
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #1806 on: October 17, 2013, 19:52:52 PM » |
|
Много хубава кучка  А очите и на тая снимка все едно ще проговорят, кукла  
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
NAPALM
|
 |
« Reply #1807 on: October 18, 2013, 06:40:57 AM » |
|
Много хубава кучка  А очите и на тая снимка все едно ще проговорят, кукла  Благодаря ти от името на двама ни с Радо!
|
|
|
|
|
|
|
Ayvazz
Newbie

|
 |
« Reply #1808 on: October 21, 2013, 08:31:57 AM » |
|
Napravih aktualni snimki na Ayvaz, no ne moga da gi ka4a tuk. Ako nqkoi moje da pomogne da mu gi pratq po skyp ili email i toi da gi ka4i 6te sam blagodaren.
|
|
|
|
|
|
|
NAPALM
|
 |
« Reply #1809 on: October 21, 2013, 13:47:30 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
NAPALM
|
 |
« Reply #1810 on: October 21, 2013, 14:24:09 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
NAPALM
|
 |
« Reply #1811 on: October 21, 2013, 15:59:31 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
rex
|
 |
« Reply #1812 on: October 21, 2013, 16:20:49 PM » |
|
Божо, Кефир наистина е "old school", браво!  ПП Айваз е много сполучливо "приземено" копие на Бархан, няма такъв клонинг! 
|
|
|
|
По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
|
|
|
Ivanov
|
 |
« Reply #1813 on: October 26, 2013, 18:59:49 PM » |
|
Божо, новото попълнение изглежда добре по книга и на снимка, какви са работните му качества?
Петре, кучето ти Айваз има странна стойка и крака. Няма какво да се лъжем, аз също имам една каракачанка с подобен проблем, но едва ли ласкателства и празно-хвалебствия ще променят нещата. Дали е генетично или неправилно е гледано не е сигурно, но така или иначе това няма смисъл да се развъжда и при подобни резултати у сестри и братя подобна забрана пада върху родителите. За жалост.
Развъдната дейност наистина не е такъв пийс ъф кейк както изглежда отстрани.
|
|
|
|
|
|
|
Ariman
|
 |
« Reply #1814 on: October 26, 2013, 19:36:16 PM » |
|
E как да Ви взема на сериозно? Първо си уеднаквете версиите.Да е по - убедително. Здравейте, аз пиша за първи път във форума, казвам се Иванов, търся информация за моето куче. Намира се в село Скутаре, Пловдивско, казва се Гаспар, стапанина му беше едно момче от съседна държава, мисля че от Македония или от Сърбия, и той имаше две, но замина внезапно, загубих връзка с него, а на мен ми остави едното от кучетата си - това куче.
Здравейте, не е чистопородно кучето - майка му е мелез със КК. Работно е, ходи с овце, но неговият овчарин почина и накрая остана на мен, другите кучета са ги изкупили, а пък него май никой не си го е харесал.  И ми го подариха... Сега пази птици и единствената жертва засега е дадена докато го вързах да не ухапе хората, които работят, че сега оправяме къщата.
|
|
« Last Edit: October 26, 2013, 19:38:05 PM by Ariman »
|
|
Страхът прави вълка да изглежда по - голям...
|
|
|
|