NAPALM
|
 |
« Reply #2310 on: September 07, 2014, 15:58:19 PM » |
|
Голям смях пада нещо.
|
|
|
|
|
|
|
NAPALM
|
 |
« Reply #2311 on: September 07, 2014, 18:17:41 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
CECI_PL
Jr. Member

|
 |
« Reply #2312 on: September 11, 2014, 23:20:52 PM » |
|
Здравей Радостине за мен винаги е удоволствие да си пиша с теб.Най смешното нещо е това твое изтъкване за твоите кучета и твоето производство.Според мен нищо не си произвел още .Просто кучета на Наталия са родили в България .Не си преписвай чужди заслуги и не се прави на селекционер какъвто неси . Преди няколко години в мартенския форум хвалеше и даваше за пример други кучета .Изведнъж стана производител който бракува кучета на 40 дневна възраст и преценява че имало характер .Първо на Росен от Плевен си продал куче което си бракувал .Хем си му продал брак хем и болно си му го продал .Текло е гнои от кучето заради простиване .Понеже си велик селекционер и ги гледаш на базата на естествения подбор.По точно ги гледаш как умират по цимента още като бебета.За това си му продал и болно куче на РОСЕН .Имало е късмет със грижовен стопанин иначе отдавна да не е живо.Продал си му грижи притеснения и главоболия .Първо като ще правиш селекция на базата на естествения подбор им създай среда за да имат шанс .КОШАРА ИЛИ ЧИФЛИК за да има къде да ги скрие майката .Това с най силното оцелява и което остане живо ще е КУЧЕТО!!!!!!!!При Росен видяхме че не се е получило. Като голям производител би трябвало да знаеш че те се раждат слепи глухи и не могат да реголират телесната си температура .Как очакваш да се борят за живот си  Уморил си много повече отколкото си произвел .Как не те е срам да се наричаш производител .ХУМАННОСТ!!! ЗАПИШИ си я тази дума .В нормални държави твоето произвеждане е съдебно наказуемо. За въпросното куче ГЕРДА се казва .Просто Росен не беше доволен от нея и понеже е страхлива и искаше да я махне. Той си купи едно куче от мен остана много доволен и искаше да си купи и второ.Но трябваше да махне Герда първо за да се освободи място. Понеже не успя да я продаде а той държи нещата да се случват веднага поска да ми даде 500 лв и Герда и да вземе едно от малките мъжки кученца. Имам си достатачно кучета просто Не можах да му откажа понеже станахме приятели. ТОВА Е ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!! НО АКО СЕ ЧУВСТВАШ ПО ДОБРЕ КАТО СИ МИСЛИШ И ВЪОБРАЗЯВАШ ЧЕ СИ НЯКОЙ И НЕЩО НЯМА ПРОБЛЕМ НЕ МИ ПРЕЧИШ  В МОМЕНТА МНОГО РАБОТЯ С ГЕРДА ПО ПОВЕДЕНИЕТО НА КУЧЕТО И СЕ НАДЯВАМ ДА И ПОМОГНА ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ ТОВА СЪСТОЯНИЕ.
|
|
|
|
|
|
|
ASKAR
|
 |
« Reply #2313 on: September 12, 2014, 04:57:32 AM » |
|
Цецко,първо Герда от мен излезе ЗДРАВА ,след месеци разбрах че има проблем,да не говорим че въпреки поставените и ваксини и уверението ми че са реално сложени,тои още на другия ден и сложи ваксини пак.Сега излиза че и пари си доплатил за нея,убеден съм че само след месец работа ,тя ще е вече страхотно куче,понеже ти можеш добре да се грижиш за кучетата и си ги разбираш ,затова и Мгелим все ти посяга и не можа да се справиш с него ,които между впрочем все още не си си го платил. НО КАКВОТО И ДА ГОВОРИМ НЕ ЗА ПЪРВИ ПЪТ ИСКАШ КУЧЕ ОТ МЕН И ТИ ТЪРСИШ ДА ИМАШ КУЧЕ ОТ МЕН ,НЕ АЗ ОТ ТЕБ и си готово да на какво ли не за да притежаваш такова ,и да не забравяме че и ти произвеждаш от кучета внесени от Русия,но си приписваш заслугите за аборигенни кучета,но твоите се мешат с култивираните.
|
|
|
|
|
|
|
CECI_PL
Jr. Member

|
 |
« Reply #2314 on: September 12, 2014, 06:49:23 AM » |
|
 ТИ МАЙ НЕ ЧЕТЕШ.НЕ СЪМ ДОПЛАЩАЛ.ТОЙ МИ ДАДЕ ГЕРДА + 500 ЛВ ЗА ЕДНО ОТ МАЛКИТЕ.А МГЕЛИМ МНОГО ОТДАВНА НЕ МИ ПОСЯГА И СЕ ХРАНИ САМО ПО КОМАНДА. НО ДА КУЧЕТО Е С МНОГОНО ТРУДЕН КАВКАЗКИ ХАРАКТЕР И ПРИЗНАВА САМО И ЕДИНСТВЕНО МЕН.А ЗА ТОВА ЧЕ НАТАЛИЯ НЕ СИ ПОЛУЧИ ПАРИТЕ Е МНОГО ДЪЛГА ИСТОРИЯ И НЕ МИ СЕ ВЛИЗА В ПОДРОБНОСТИ ! ИЗВАДИЛ СЪМ СУПЕР КУЧЕТА КАТО ФИЗИКА ПСИХИКА И ХАРАКТЕР НО ВСИЧКО В ГОЛЯМА СТЕПЕН Е БЛАГОДАРЕНИЕ КУЧЕТАТА НА НАТАЛИЯ.БЕЗ НЕЙНИТЕ КУЧЕТА НЯМАШЕ ДА МОГА ДА СЕ ДОКОСНА ТО ТОВА КАЧЕСТВО НИКОГА.
|
|
|
|
|
|
|
ASKAR
|
 |
« Reply #2315 on: September 12, 2014, 10:19:45 AM » |
|
Знаем ,че при теб всичко е добро особено,това което се продава,знам също че както Герда я плю след месец два ще е страшно добра,и въпреки че не смяташ да я ползваш за разплод и кученца ще извадиш от нея,както и Девил .Все ми е едно-като се намират хора да ти вярват супер,то откакто се помня ти си с кучета от които има търсене,защо не и сега,все шмекерлъци,все далавери,е аз не съм като теб и прочети по добре в мартенският кои кучета и кога съм хвалил,докато ти само стоеше и се чудеше към кои да се завъртиш.Колкото до Герда много ме е яд че се е озовала в ръцете ти,но какво да направя аз джоба ти няма да го пълня,достатъчно други хора има за тази цел.
|
|
|
|
|
|
|
CECI_PL
Jr. Member

|
 |
« Reply #2316 on: September 12, 2014, 11:05:52 AM » |
|
Ако не си оправи поведението и характера никога няма да влезне в разплод. Най вероятно ще я кастрирам и ще я подаря на някой приятел който ще я гледа добре.Но ако се оправи и не успея да я продам не е изключено и да роди при мен ! Всичко е според ЗАВИСИ !
|
|
|
|
|
|
|
rex
|
 |
« Reply #2317 on: September 12, 2014, 12:55:50 PM » |
|
Понеже тук стана дума за селекция по естествен отбор и на аборигенни кучета, бих искал да попитам нещо. В olx.bg, бившия продавалник, от почти преди месец има публикувана обява, че развъдник "Душман" продава кавказки овчарки, чиито баща е цитирам - " БАщАТА Е АБОРИГЕНЕН КАВКАЗЕЦ ВНЕСЕН ОТ РУСИЯ ОТ ПЛАНИНИТЕ В КАВКАЗ ." Може ли малко повече информация за това аборигенно куче, внесено от планините в Кавказ.
Предварително благодаря.
|
|
|
|
По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
|
|
|
NAPALM
|
 |
« Reply #2318 on: September 12, 2014, 13:22:08 PM » |
|
Аз ще добавя само една до болка изтъркана поговорка, с което ще приключи моят коментар по темата. Човек каквото сам си направи, никой друг не може да му го направи.
|
|
|
|
|
|
|
ASKAR
|
 |
« Reply #2319 on: September 12, 2014, 17:18:46 PM » |
|
Довчера говореше ,че при теб в разплод няма да влезе,убеден съм ,че утре ще е достатъчно добра за да влезе.Но наистина ми е странно друго доплатили са ти на ТЕБ 500 лв ,по обявите СЕГА ги продаваш по 800лв,което ще рече че ти е излязла 300 лв кучката ,а на мен ми искаш 1200 лв за да си я откупя само два дни след като я взе-300% печалба-явно все пак е доста важна за теб,за да и искаш такава висока цена.Те твоите ги продаваш по евтино.
|
|
|
|
|
|
|
Xaramiata
Jr. Member

|
 |
« Reply #2320 on: September 12, 2014, 17:24:03 PM » |
|
 баси цените  явно никога няма да се върнат в естествената си среда тези кучета.освен ако не могат да доят 
|
|
|
|
|
|
|
ASKAR
|
 |
« Reply #2321 on: September 12, 2014, 17:27:28 PM » |
|
Ами как да ги даваш евтино,като на приятел му се даде на Цецо куче за 300 лв и веднага взе да го продава нашият приятел за 1500 евро,после как да се продава евтино-като разни търговци идват вземат без пари и си правят само печалба.
|
|
« Last Edit: September 12, 2014, 17:32:50 PM by ASKAR »
|
|
|
|
|
NAPALM
|
 |
« Reply #2322 on: September 12, 2014, 19:41:08 PM » |
|
В крайна сметка хубавото ще е винаги повече от лошото на този свят. Лично аз нямам проблем да давам кучета без пари на животновъди. Това ми е идеята все пак. НО! Мое куче няма да попадне в "професионален" български развъждач на КО или мастифоидните и и генетично обременени разновидности....Кой както иска така да ги приема и разглежда. Никой не дава и пет пари за нищо друго, освен да изкара някой друг лев(образно казано).....Няма и помен от идея да се вкара мисъл и да се работи целенасочено! Всеки иска на готово! Ама такъв филм няма, и няма и да има! Да развъждаш....Да селектираш, според мен значи да запретнеш ръце и да отпишеш десетки години от живота си, за да достигнеш някакви, пък било то и минимални положителни резултати. Всичко останало е ала-бализми и толкоз. Както и да е...Всеки знае сам за себе си....Аз така или иначе ще работя за това да доведа заплануваното до успешен завършек.
|
|
|
|
|
|
|
CECI_PL
Jr. Member

|
 |
« Reply #2323 on: September 12, 2014, 22:55:57 PM » |
|
Божо на теб кучетата до едно са ти подарак имаш право да подаряваш кучета.  А за Радо и Rexsi както и за много други искам да и кажа че си правя та..ак с тях неги взимам на сериозно грам. Пиша кавкото си искам правя каквото си искам . Пък кой какво мисли или казва въобще не ме интересува !!! АКО СПИРАШ ДА ХВЪРЛЯШ КАМАНИ ПО ВСЯКО КУЧЕ КОЕТО ЛАЕ НИКОГА НЯМА ДА СТИГНЕШ ТАМ ЗА КЪДЕТО СИ ТРАГНАЛ !!! БЕШЕ МИ ЗАБАВНО
|
|
|
|
|
|
|
ASKAR
|
 |
« Reply #2324 on: September 13, 2014, 03:32:19 AM » |
|
За да си правиш та..ак с някои трябва да имаш топки-ти не си показал да имаш такива с деиствията и приказките си през годините,всичко казано от теб се извърта,променя се и се забравя,лъжи,измами,далавери,пишеш каквото си искаш наистина ,дали е вярно няма значение-важното е да се продават кучетата ти,избягваш неудобните ти въпроси-както и в момента го направи. Колкото до това кое куче е подарено -пак не си в час,а и ти изби парите дадени за всичките си кучета десетократно-защо не подаряваш?
|
|
|
|
|
|
|
|