Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Предстоящо! 15.03.2025г. Юбилейна Национална изложба на Каракачански кучета "20 години от признаването на Първата Българска автохтонна порода - Каракачанско куче".

*
Welcome, Guest. Please login or register. May 03, 2025, 19:27:56 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8
  Print  
Author Topic: Каракачанското куче - публикации в БГ  (Read 144124 times)
0 Members and 5 Guests are viewing this topic.
dandi
Hero Member

« Reply #75 on: May 11, 2009, 21:24:24 PM »

Христов,
тебе каква ти е ролята та коментираш отношението на Седефчеви към Атанасов?

Чий ... търсиш? И защо намесваш Даниела изобщо?
Не си й нито на хала, нито на положението.

Бастуни.

опазил ме господ, неща да съм й нито на хала нито на положението.
хич не ми е роля да коментирам отношения. просто забелязвам отношения на едната страна и на другата страна.

Дунди, дунти наистина кофти ти е положението щом такива рехави адвокати имаш.

Поне да беше изчакала някой по-акъллия да се намеси вместо тая. Явно в момента препускаш по каманаците с овцете и не ти е дошъл момента за изява по форумите.

Нищо, ще чакаме да те чуем.
Знаеш ли ми хала и положението та да те пази господ?
Имаш ли толкова акъл да забелязваш,защото май забелязваш единствено това дето ти се иска да забелязваш.
Не ме прекръствай,или най ти е лесно да обиждаш,за тва акъл не се иска.За адвокат не съм молила никой не смятам че ми е нужен.
Препускам по камъняците с овцете ...да нещо лошо и недоктойно ли върша според теб.
dandi
Hero Member

« Reply #76 on: May 11, 2009, 21:28:52 PM »

имам още доста работа но все ще си я свърша.
После ще ти отговоря.

данди още ле не си си свършила работата или още не си получила какво да поместиш от твое име
Отчет ли да ти давам каква ми е работата и в колко я свършвам-живата стока не е като кола да я паркираш и като ти потрябва да и врътнеш ключа и да я запалиш.
НЕ ПОЛУЧАВАМ ОТ НИКОЙ НИЩО,толкова ли е трудно до го проумеете.
« Last Edit: May 11, 2009, 21:29:39 PM by dandi » Logged
M_Hristov (Николай Атанасов)
Newbie
*

« Reply #77 on: May 12, 2009, 11:08:34 AM »

Христов,
тебе каква ти е ролята та коментираш отношението на Седефчеви към Атанасов?

Чий ... търсиш? И защо намесваш Даниела изобщо?
Не си й нито на хала, нито на положението.

Бастуни.

опазил ме господ, неща да съм й нито на хала нито на положението.
хич не ми е роля да коментирам отношения. просто забелязвам отношения на едната страна и на другата страна.

Дунди, дунти наистина кофти ти е положението щом такива рехави адвокати имаш.

Поне да беше изчакала някой по-акъллия да се намеси вместо тая. Явно в момента препускаш по каманаците с овцете и не ти е дошъл момента за изява по форумите.

Нищо, ще чакаме да те чуем.
Знаеш ли ми хала и положението та да те пази господ?
Имаш ли толкова акъл да забелязваш,защото май забелязваш единствено това дето ти се иска да забелязваш.
Не ме прекръствай,или най ти е лесно да обиждаш,за тва акъл не се иска.За адвокат не съм молила никой не смятам че ми е нужен.
Препускам по камъняците с овцете ...да нещо лошо и недоктойно ли върша според теб.

Достатъчно точно се изразих.
Не ме интересува твоето положение, нито твоя хал и не виждам защо подскачаш. Ако си богата – аз не съм, ако си бедна – също не съм, ако си проста – и това не съм. Така че не искам да бъда нищо от това, което си ти.
За прекръстването – чета те ту данди, ту дунди, ако искаш – може и на Даниела. Макар че нямам какво да си говоря с теб, че да ти ползвам името. Естествено, че няма нищо лошо да препускаш по камъняците – кой за каквото е учил.
M_Hristov (Николай Атанасов)
Newbie
*

« Reply #78 on: May 12, 2009, 11:11:32 AM »

май са ти слаби нервите.

Нямаш представа колко са ми здрави нервите. Такава ми е работата - да са здрави.
Mad Max
Hero Member

« Reply #79 on: May 12, 2009, 21:09:22 PM »

petko
Hero Member

« Reply #80 on: May 13, 2009, 12:55:49 PM »

Чий ... търсиш?
lol lol lol chiito i da e mad ,edva li ima pretenci ,razgonena kuchka vijdala li si ,puska si boiata i koito zahape

...gnAtanasov hvalele sedevchevi lol,da v tova pismo e taka ,to tochno tam e rabotata u nego che sega tyi posle nui zashtot "naukata se razvivala " .a spored men se razvivata vzaimootnosheniata mu

az bez da go poznavam lichno nito toi men moga da napravia hronologia na LICHNIA mu jivot po statiite i knigite ,zadavali li ste si vuprosa zashto? zashtoto edva li shte namerite negova statia kudeto da ne se zagtva za niakoi mrusnik statia za kucheta a nauchavash poveche za horata .syotvetno si pravish izvodi za nego sami bichi si avtoportret .v pomestenoto negovo pisanie "razbrah" kakuv e dinchev ,kakvi sa sedfchevi kakvi sa bili maloumnicite v zorata na bg kinologiata(laikta triabva da e iz mejdu tiah  lol) daje i ocenka na gaitandjiev i trydovete mu ..a statiata be za karakachanskoto kuche nali?  kazaval sum gnAtanasov e dobur ..uchen ili kvato mu e titlata i munichko choveche ,haraktera mu prechi i to mnogo .mnogo inteligentno moje da podurja teorii za momenta ,triabvalo e da stane advokat

pp vsichki sme intriganti  lol ,vleche ni seira

Петко това че следиш какво е писал атанасов говори добре и за тебе и за него. Но и ти нищо не си вдянал като си чел. Атанасов хвалел някой си после пък го хулел. Абе хей, като четеш, не си ли видял, че единия материал в който атанасов хвали седевчевци е преди около 10 години. Другото му писмо около 10 години след това. Къде през това време видя някъде лошо обръщение, хулене, обиждане. Къде. В последнтото писмо ли. Щото там такова нещо няма а иначе и ти го раздаваш голям анализатор.

Атанасов го зная като овчаркаджия от едно време. Той не се съгласи с Литов относно името на немското овчарско куче. Много пъти го е критикувал, но нито веднъж не е казал някаква обида или простотия за него. Сигурно щото е малко човече или голям мръсник, а петко.

наистина освен за сейр за нищо друго не ви бива.
много четете, нищо не разбирате или пък разбирате така както на вас ви оттърва
.
gnAtanasov ne e kazal obida? za teb "da ti eba maikata ispanska li e obida",samo ?..ti chetesh li go? tozi moje bez nito edin vulgarizum ili cinizuym da te napravi na parcal ,ne si li go zabeliazul ? a az se chudia shto men baniat samo ,shtoto horata sa slepi mai i chetat ama ne osmisliat 

a za sedefchevi ...aide nema kazvam az kvo i kak ako iskat te neka da kajat,ako iska toi pak neka .pitai go vyv vanovia forum kvo mu e mnenieto

USTATA MI OTDAVA VSEKIMU DULJIMOTO
DIO
Sr. Member

« Reply #81 on: May 15, 2009, 18:50:56 PM »

http://dogscience.proboards.com/index.c ... thread=226

Данди това видя лиго и какво ще кажеш
« Last Edit: May 15, 2009, 18:52:34 PM by DIO » Logged
dandi
Hero Member

« Reply #82 on: May 18, 2009, 19:35:31 PM »

Не се отваря линка,а и какво има да гледам?

Ти май за мезе ме взе no
Mad Max
Hero Member

« Reply #83 on: June 11, 2009, 20:55:28 PM »

"За да бъде истински възстановена и успешно използвана тази ценна автохтонна порода /каракачанско куче/, е необходимо сериозно отношение от страна на компетентните научни институции. Докато нейното популяризиране продължава чрез немотивираните емоционални публикации на лаици, тя ще съществува единствено като безвъзвратна историческа отминалост."
Д. Диксова

KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #84 on: June 11, 2009, 21:32:58 PM »

"За да бъде истински възстановена и успешно използвана тази ценна автохтонна порода /каракачанско куче/, е необходимо сериозно отношение от страна на компетентните научни институции. Докато нейното популяризиране продължава чрез немотивираните емоционални публикации на лаици, тя ще съществува единствено като безвъзвратна историческа отминалост."
Д. Диксова

От къде излезе този "автор"? Текста е идентичен с долния.  lol

За да бъде истински възстановена и успешно използвана тази ценна
автохтонна порода, е необходимо сериозно отношение от страна на
компетентните научни институции. Докато нейното популяризиране продължава
чрез немотивираните емоционални публикации на лаици, тя ще съществува
единствено като безвъзвратна историческа отминалост.

Николай Атанасов

"All truth passes through three stages.
 First, it is ridiculed.
 Second, it is violently opposed.
 Third, it is accepted as self-evident"
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
Mad Max
Hero Member

« Reply #85 on: June 11, 2009, 21:46:58 PM »

то е навсякъде  naughty
 lol

в нета ми изпада, под най-различни имена и форми  biggrin

Mad Max
Hero Member

« Reply #86 on: June 11, 2009, 22:06:14 PM »

Там намерих и тази снимка.. На лични другари.  smile

cheers

amarok
Newbie
*

« Reply #87 on: June 15, 2009, 16:55:25 PM »

Ти май за мезе ме взе no
lol lol lol
http://dogscience.proboards.com/index.cgi?board=intrigues&action=display&thread=222
« Last Edit: June 15, 2009, 16:57:46 PM by amarok » Logged
dandi
Hero Member

« Reply #88 on: June 15, 2009, 18:36:49 PM »

Какво ти е толкова смешно пък на теб.Затова ли си се регистрирал,да ми пуснеш линк на това дето имам в уж ЛИЧНАТА си поща?
Не си уцелил човека.

Не ми се занимава нито с теб,нито с този публикувал това.
Пише имейли и чака да му се отговори,за да ги направи публично достояние-мъжки постъпва няма що.

Та не смятам да си кореспондирам с него повече по няколко причини.
Казва че някой ми диктувал какво да пиша-ами щом тъй мисли да си пише с тоя ИЗМИСЛЕН от него някой.
Умствения багаж не ми стигал-стига ми толкова колкото ми е неабходимо,повече на душманите.
Няма какво да си пиша с него ,мислим в много различни посоки.

Ай със здраве  no
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #89 on: June 15, 2009, 19:55:37 PM »

Ти май за мезе ме взе no
lol lol lol
http://dogscience.proboards.com/index.cgi?board=intrigues&action=display&thread=222
Новозагорският "д-р Джекил и мистър Хайд", айде да спре да се прави на ущипана невинна девица отчаяно търсеща да и обърнат "внимание".
Въпросният индивид не веднъж е писал простотии в този форум регистриран под какви ли не персонажи("Марин Христов", "Karamancho"..), но не намери кураж да се представи като самият себе си. И на децата вече е ясно, че не му стиска. 
С това си поведение да не се чуди, че си изкарва бан и тук. Схемата устойчиво се повтаря във всички форуми, нали Джаки-Хайд?  naughty

"All truth passes through three stages.
 First, it is ridiculed.
 Second, it is violently opposed.
 Third, it is accepted as self-evident"
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8
  Print  

Jump to: