KaraKitan
|
 |
« Reply #60 on: May 04, 2009, 13:00:04 PM » |
|
|
|
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident" Arthur Schopenhauer /1788-1860/
|
|
|
K@r@bash
Newbie

|
 |
« Reply #61 on: May 04, 2009, 16:18:53 PM » |
|
ей хора че са празници празници си ама ко става със снимковиа материал от Рожен  ..... аааааааа ясно явно още истрезнявате  иначе всичко беше супер  чак и времето се смили над нас яшно слънцето и то е от наште
|
|
|
|
|
|
|
BQLA ROZA
|
 |
« Reply #62 on: May 04, 2009, 19:28:50 PM » |
|
Мамка му!!!Втора изложба пропускам тая година!От приятели разбрах,че е било чудо!Дано и за Панчерево не ми мине котка път!!!Дайте поне да гледаме снимки.Че то-очи пълни,ръце-празни.Ама шо ке правиме!? Живот!Не всичко зависи от нас.
|
|
|
|
|
|
|
Батбаян
Newbie

|
 |
« Reply #63 on: May 04, 2009, 19:31:17 PM » |
|
За о :lol:храната на горските чада любезно се погрижиха титовци..   това куче на Росен ли е,или на Дойчин?
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #64 on: May 04, 2009, 19:38:33 PM » |
|
Mad Max, нещо си се объркала в обзелата те родопска еуфория.  Карабаш на Дойчин няма нищо общо с титовци. Не си ме разбрал.  Имах предвид хората.. 
|
|
|
|
|
|
|
Батбаян
Newbie

|
 |
« Reply #65 on: May 04, 2009, 19:46:24 PM » |
|
За о :lol:храната на горските чада любезно се погрижиха титовци..   глава,очи,уши,муцуна,крака,калъп,излъчване-близко до идеала за кк  :notworthy:даите инфо за родители 
|
|
|
|
|
|
|
ТИТО
|
 |
« Reply #66 on: May 04, 2009, 19:50:36 PM » |
|
Кучето е собственост на Дойчин но го даде да работим с него.Линия Гаро е...
|
|
|
|
"Каракачанското куче побеждава или не се връща"...!
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
 |
« Reply #67 on: May 04, 2009, 20:09:37 PM » |
|
За о :lol:храната на горските чада любезно се погрижиха титовци..  глава,очи,уши,муцуна,крака,калъп,излъчване-близко до идеала за кк  :notworthy:даите инфо за родители  i na men mi aresva  a koj e taj linij- Garo 
|
|
|
|
|
|
|
DIO
|
 |
« Reply #68 on: May 05, 2009, 05:47:05 AM » |
|
За о :lol:храната на горските чада любезно се погрижиха титовци..   глава,очи,уши,муцуна,крака,калъп,излъчване-близко до идеала за кк  :notworthy:даите инфо за родители  Батбаяне,ако може една снимчица да качиш на идеала за кк 
|
|
|
|
|
|
|
SIMBEN
|
 |
« Reply #69 on: May 05, 2009, 12:42:02 PM » |
|
На Рожен не е било само кърджалийското куче на Дойчин. Защо се върти само тази снимка, къде са другите да не е "осветен" филма? 
|
|
« Last Edit: May 05, 2009, 12:43:08 PM by runka »
|
|
"Най-същественото е невидимо за ОЧИТЕ. Най-хубавото се вижда само със СЪРЦЕТО." (Екзюпери, Малкият принц)
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #70 on: May 05, 2009, 13:13:58 PM » |
|
Не е било разбира се,бяха 97 ако не се лъжа все хубави кучета. Аз също се надявам скоро да пуснат снимки,има какво да се види. 
|
|
|
|
|
|
|
KaraKitan
|
 |
« Reply #71 on: May 05, 2009, 15:18:14 PM » |
|
Mad Max, нещо си се объркала в обзелата те родопска еуфория.  Карабаш на Дойчин няма нищо общо с титовци. Не си ме разбрал.  Имах предвид хората..  Абе аз все не разбирам..  и нищо не знам 
|
|
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident" Arthur Schopenhauer /1788-1860/
|
|
|
KaraKitan
|
 |
« Reply #72 on: May 05, 2009, 15:21:40 PM » |
|
Има над 500 снимки. Има работа по намаляване, качване в нета и после ще се появят тук. Довечера почвам с показване на фотосесията 
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #73 on: May 06, 2009, 07:30:43 AM » |
|
Mad Max, нещо си се объркала в обзелата те родопска еуфория.  Карабаш на Дойчин няма нищо общо с титовци. Не си ме разбрал.  Имах предвид хората..  Абе аз все не разбирам..  и нищо не знам  Е тогава как да няма нищо общо с тези хора? Спял е у тях. Хранили са го. Мерак им е. Докараха го до Рожен да споделят емоциите си към това куче, да го видят и други хора наживо. Като мен например, които невинаги и не по всяко време имат възможност да обикалят.. Това "нищо общо" ли е? По тази логика излиза, че аз нямам "нищо общо" с вашите кучета. Добре знаеш, че не е така.  Честит празник на овчарето, техните близки и приятели! 
|
|
|
|
|
|
|
KaraKitan
|
 |
« Reply #74 on: May 06, 2009, 09:00:36 AM » |
|
Продължаваме с изложбата.  Д-р Ат.Вучков (член на УС на МАКК) откри с емоционално слово втората поредна изложба на Каракачански кучета в местността Рожен. До него са част от основните действащи лица по организацията на проявата - д-р Асен Узунов(председател на регинален клуб на МАКК София), г-жа Дора Янкова (кмет на гр. Смолян), Г-н Николай Люнчев (член на МАКК и потомък на родопски тьошки кехаи) 
|
|
|
|
|
|
|
|