Здравейте моля за съвет кучето пощурява като му се сложи да яде налита да хапе вече никои от семейството не иска да го храни страх ги е имаме 3 малки деца направо незнам какво да правя.Има си отделна клетка като му се сложи да яде никои не го притеснява просто ми сипваш и докато се обърнеш да излезеш то вече те е зджавкало незнам какво да правя страх ме хваща за децата
Ами това,което мога да дам за примир от скромния си опит е следното.Когато беше малко моето куче започна да хапе-майка ми,брат ми и мен.Не да ни яде,беше на няколко месеца,но като си играеш с него и ти хапе ръцете.Добре ама тях като ги хапе не стиска,мен като ме захапе и стиска колкото може

Ааа така ли,аз да си пазя ръцете всеки път?Ха отляво,ха отдясно го шамаросвам като посегне и да видиш колко бързо схвана идеята

Специално за поддръжниците на Бриджит Бардо да поясня,че под "шамаросвам" нямам предвид като го ударя и да се залепи за стената,а да го пернеш точно в момента на прегрешението та да разбере в какво е сгрешило.Да го спукваш от бой два часа по-късно е безсмислено.Перваш го по мутрата колкото да схване за какво,ако трябва няколко пъти,докато разбере и после нямаш проблеми.Сега като си подложа ръката и се скъсва да я лиже като че е помазана с мед

Та тия специалисти ги остави,ако сам не можеш да се оправиш не си за такова куче,а и не е срамно да си признаеш,напротив,по-добре си кажи отколкото да криеш и да се задълбочава проблема.
Другите съфорумци са ти дали още по-добри идеи..
дървен господ му е майката

де те разбирам ли че още довечера трябва да му избия всички лоши мисли от главата
Въобще не го бави

Още повече щом имате и деца в къщи,тренирай

П.П. В краен случай търси номера на Сизар Милан