Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Предстоящо! 15.03.2025г. Юбилейна Национална изложба на Каракачански кучета "20 години от признаването на Първата Българска автохтонна порода - Каракачанско куче".

*
Welcome, Guest. Please login or register. May 12, 2025, 16:54:23 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 52
  Print  
Author Topic: Развъдник "То По".Прекратено членство! Извън селекционен контрол!  (Read 428504 times)
0 Members and 16 Guests are viewing this topic.
Светла
Sr. Member

« Reply #420 on: July 31, 2012, 03:26:43 AM »

Здравейте моля за съвет кучето пощурява като му се сложи да яде налита да хапе вече никои от семейството не иска да го храни страх ги е имаме 3 малки деца направо незнам какво да правя.Има си отделна клетка като му се сложи да яде никои не го притеснява просто ми сипваш и докато се обърнеш да излезеш то вече те е зджавкало незнам какво да правя страх  ме хваща за децата confused confused
дървен господ му е майката lol
де те разбирам ли че още довечера трябва да му избия всички лоши мисли от главата

Вано е прав, че най-добре е да потърсите веднага професионална помощ. Боят може да предизвика някакъв ефект, но той ще се дължи на страх, който едва ли е най-доброто решение. Кучето трябва да се довери изцяло на стопанина си, а това се постига с обич! Обич за обич, доверие за доверие!
Мога да измъкна с ръка месото от устата на кучетата ми, докато се хранят,а никога до сега не съм ги удряла...

« Last Edit: July 31, 2012, 03:32:21 AM by Светла » Logged

„ХОРАТА ОЩЕ НЕ СА РАЗБРАЛИ КАКВО ЧУДО ПРЕДСТАВЛЯВАТ КУЧЕТАТА”
                                                                                       Джек Лондон
perelik
Full Member

« Reply #421 on: July 31, 2012, 06:33:30 AM »

По един или друг начин положението трябва да се овладее спешно. Нашето куче също ни позволява да вадим храна от устата му, което е много важно особено, ако е намерил нещо със съмнителен произход. Ами ако някой подхвърли нещо отровно, нали трябва да може да реагирате, освен че кучето би могло да бъде научено да не посяга на тази храна.
"Обич за обич", да (при нас е така)! Но има и ситуации, където както Питбул казва "дървен господ му е майката". Посъветвайте се с професионалист и намерете индивидуалната рецепта. Успех!
skolev
Sr. Member

« Reply #422 on: July 31, 2012, 08:09:50 AM »

Здравейте моля за съвет кучето пощурява като му се сложи да яде налита да хапе вече никои от семейството не иска да го храни страх ги е имаме 3 малки деца направо незнам какво да правя.Има си отделна клетка като му се сложи да яде никои не го притеснява просто ми сипваш и докато се обърнеш да излезеш то вече те е зджавкало незнам какво да правя страх  ме хваща за децата confused confused
Ponamali mu hranata malko...i ako svurzva hraneneto sus zatvariane v kletkata, moje da predizvika nejelana reaktzia..ako go ostavish gladno za den i za sedmitza-dve namalish dajbite napolovina, da mu pokajesh koi dava hliaba..A boia ne opravia neshtata...moje i da gi vloshi i da gi narvai oshte po-zle.
DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #423 on: August 02, 2012, 10:50:59 AM »

Здравейте моля за съвет кучето пощурява като му се сложи да яде налита да хапе вече никои от семейството не иска да го храни страх ги е имаме 3 малки деца направо незнам какво да правя.Има си отделна клетка като му се сложи да яде никои не го притеснява просто ми сипваш и докато се обърнеш да излезеш то вече те е зджавкало незнам какво да правя страх  ме хваща за децата

Ами това,което мога да дам за примир от скромния си опит е следното.Когато беше малко моето куче започна да хапе-майка ми,брат ми и мен.Не да ни яде,беше на няколко месеца,но като си играеш с него и ти хапе ръцете.Добре ама тях като ги хапе не стиска,мен като ме захапе и стиска колкото може biggrin Ааа така ли,аз да си пазя ръцете всеки път?Ха отляво,ха отдясно го шамаросвам като посегне и да видиш колко бързо схвана идеята naughty Специално за поддръжниците на Бриджит Бардо да поясня,че под "шамаросвам" нямам предвид като го ударя и да се залепи за стената,а да го пернеш точно в момента на прегрешението та да разбере в какво е сгрешило.Да го спукваш от бой два часа по-късно е безсмислено.Перваш го по мутрата колкото да схване за какво,ако трябва няколко пъти,докато разбере и после нямаш проблеми.Сега като си подложа ръката и се скъсва да я лиже като че е помазана с мед naughty
Та тия специалисти ги остави,ако сам не можеш да се оправиш не си за такова куче,а и не е срамно да си признаеш,напротив,по-добре си кажи отколкото да криеш и да се задълбочава проблема.
Другите съфорумци са ти дали още по-добри идеи..
дървен господ му е майката
Wink

де те разбирам ли че още довечера трябва да му избия всички лоши мисли от главата
Въобще не го бави Wink Още повече щом имате и деца в къщи,тренирай smile

П.П. В краен случай търси номера на Сизар Милан biggrin
« Last Edit: August 02, 2012, 10:58:38 AM by DonKrasi » Logged

Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ!
Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!"
"Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
- Master
Jr. Member
**

« Reply #424 on: August 07, 2012, 14:29:31 PM »

Панчо - То-По (Чудна х Шериф)

Снимки правени когато е бил на 7-8 месеца

Умното Каракачанско куче знае как да ту помогне
vano
Guest
« Reply #425 on: August 09, 2012, 12:57:44 PM »

vano
Guest
« Reply #426 on: August 15, 2012, 17:34:48 PM »

Нова връзка в развъдника - Дико Топо x Хера Топо

vano
Guest
« Reply #427 on: September 30, 2012, 18:32:24 PM »

vano
Guest
« Reply #428 on: October 21, 2012, 19:10:52 PM »

vano
Guest
« Reply #429 on: October 21, 2012, 19:11:43 PM »

vano
Guest
« Reply #430 on: October 21, 2012, 19:12:41 PM »

vano
Guest
« Reply #431 on: October 22, 2012, 05:56:44 AM »

kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #432 on: October 22, 2012, 09:45:46 AM »

Ех тоя Риско, убав станал, а?! Пу Пу да му не е уроки!

vano
Guest
« Reply #433 on: October 22, 2012, 10:23:22 AM »

Ех тоя Риско, убав станал, а?! Пу Пу да му не е уроки!

Даже не е излязъл добре на снимките. Наистина много добро животно:) А главата му е уникална, поне за моите разбирания Smiley
« Last Edit: October 22, 2012, 10:24:16 AM by vano » Logged
rex
Hero Member

« Reply #434 on: October 22, 2012, 12:31:51 PM »

На Риско наистина ли му е толкова дълбок гръдния кош, колкото показва снимката? Много ми хареса и на мен.

По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
Pages: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 52
  Print  

Jump to: