todor_govedarci
|
 |
« Reply #165 on: February 06, 2011, 18:47:59 PM » |
|
 Кой е бащата? Пуфчо 2- женски и 6- мъжки "Ханковци" А майката е дъщеря на Хари,или бъркам?
|
|
|
|
Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца 
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #166 on: February 06, 2011, 18:49:35 PM » |
|
А има ли линия Ханко? Или Ханко е продължител на линия? Може ли и негови снимки?
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #167 on: February 06, 2011, 19:06:28 PM » |
|
Пуфчо 2- женски и 6- мъжки "Ханковци"
Живи и здрави 
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #168 on: February 06, 2011, 19:10:19 PM » |
|
А има ли линия Ханко?
Има.
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #169 on: February 06, 2011, 19:11:28 PM » |
|
А има ли линия Ханко?
Има.  а малко повече инфо 
|
|
« Last Edit: February 06, 2011, 19:11:44 PM by todor_govedarci »
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #170 on: February 06, 2011, 19:18:28 PM » |
|
Еее само толкова знам  Май че кучето от аватара на Тито е въпросния Ханко или негов син ли да беше...най-добре питай някой дето е по-наясно 
|
|
|
|
|
|
|
|
kennel Kyurenitsa
|
 |
« Reply #172 on: February 06, 2011, 19:30:29 PM » |
|
Еее само толкова знам  Май че кучето от аватара на Тито е въпросния Ханко или негов син ли да беше...най-добре питай някой дето е по-наясно  И това е нещо,а не кат мен нищо  Еми знаещите да кажат:Тито,Кюреница,д-р Вучков....  кучката е дъщеря на хари. тодоре ако искаш инфо го потърси в тема селекция маи и в твоя Тито -4 има от тая кръв
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #173 on: February 06, 2011, 19:32:55 PM » |
|
Еее само толкова знам  Май че кучето от аватара на Тито е въпросния Ханко или негов син ли да беше...най-добре питай някой дето е по-наясно  И това е нещо,а не кат мен нищо  Еми знаещите да кажат:Тито,Кюреница,д-р Вучков....  кучката е дъщеря на хари. тодоре ако искаш инфо го потърси в тема селекция маи и в твоя Тито -4 има от тая кръв Ще потърся  Има и в двете от баща им Рангел 
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #174 on: February 06, 2011, 19:41:25 PM » |
|
Еее само толкова знам  Май че кучето от аватара на Тито е въпросния Ханко или негов син ли да беше...най-добре питай някой дето е по-наясно  И това е нещо,а не кат мен нищо Не говори глупости,как нищо да не знаеш  никой не се е родил научен  Иначе трябва да те черпя,че ме изкара знаещ(то това моето ако са знания здраве му кажи  ) 
|
|
|
|
|
|
|
|
kennel Kyurenitsa
|
 |
« Reply #176 on: February 13, 2011, 20:36:08 PM » |
|
|
|
« Last Edit: February 13, 2011, 20:36:44 PM by kennel Kyurenitsa »