ТИТО
|
 |
« Reply #15 on: December 20, 2011, 16:50:30 PM » |
|
Благодаря , но..... Според мен не бяха силни думите а прями и на място открити..Мисля ,че ако всички говорим така ще бъде по-лесно... Лично очаквах повече от другите членове на най-големия клуб на МАКК в България.Нещата ще се оправят по-бързо ако си казваме мненията в очите а не по телефоните и т.н. през втора и трета ръка. Хубаво е да има спортна злоба но в нормални граници..Тя винаги е придружавала КК ... Благодаря от мое име навсички които присъстваха. Мисля ,че има голям смисъл от подобни срещи..Явно трябва да ги увеличим. Искам да подканя УС на МАКК и те по-често да организирват било на регионално или национално ниво подобни прояви... Ако съм обидил с думите ми някого за каквото и да било се извинявам. Искам само да допринеса за доброто на КК. поздрави,,,
|
|
|
|
"Каракачанското куче побеждава или не се връща"...!
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #16 on: December 20, 2011, 17:35:29 PM » |
|
на срещата разбрах,че Шаро пепеленовия е азиатец Тъй ли,я кажете нещо повече за това 
|
|
|
|
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
 |
« Reply #17 on: December 20, 2011, 18:08:37 PM » |
|
на срещата разбрах,че Шаро пепеленовия е азиатец Тъй ли,я кажете нещо повече за това  Ква, стана тя една такава мътна 
|
|
|
|
|
|
|
KaraKitan
|
 |
« Reply #18 on: December 20, 2011, 18:31:09 PM » |
|
Брат, това е част от кучкарските вицове, които се разтягат на маса. Според тях Шаро пепеленовия е азиатец или санбернар щото има муцуна, Горан е санбернар щото са му червени очите(преразвит и възпален трети клепач), Мурлата е кавказец щото е с жълта окраска и т.н, и т.н.
|
|
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident" Arthur Schopenhauer /1788-1860/
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
 |
« Reply #19 on: December 20, 2011, 18:37:40 PM » |
|
Брат, това е част от кучкарските вицове, които се разтягат на маса. Според тях Шаро пепеленовия е азиатец или санбернар щото има муцуна, Горан е санбернар щото са му червени очите(преразвит и възпален трети клепач), Мурлата е кавказец щото е с жълта окраска и т.н, и т.н. Помислих, че ново родословие са му направили  затова реагирах така  пс. Ами нормално е хората, които не са виждали тогавашните кучета така да реагират
|
|
« Last Edit: December 20, 2011, 18:39:53 PM by na Brad Pit- brat my »
|
|
|
|
|
KaraKitan
|
 |
« Reply #20 on: December 20, 2011, 18:41:37 PM » |
|
Благодаря , но..... Според мен не бяха силни думите а прями и на място открити..Мисля ,че ако всички говорим така ще бъде по-лесно... Лично очаквах повече от другите членове на най-големия клуб на МАКК в България.Нещата ще се оправят по-бързо ако си казваме мненията в очите а не по телефоните и т.н. през втора и трета ръка. Хубаво е да има спортна злоба но в нормални граници..Тя винаги е придружавала КК ... Благодаря от мое име навсички които присъстваха. Мисля ,че има голям смисъл от подобни срещи..Явно трябва да ги увеличим. Искам да подканя УС на МАКК и те по-често да организирват било на регионално или национално ниво подобни прояви... Ако съм обидил с думите ми някого за каквото и да било се извинявам. Искам само да допринеса за доброто на КК. поздрави,,,
Именно - пряк и открит диалог е начинът да се развиваме като група с общи цели. УС на МАКК организира всяка година работни срещи с различни теми за обсъждане. През 2012 също ще продължи тази практика. Надявам се на предстоящите срещи на още по-голяма активност от членовете. Смисъла на тези срещи е много хора да дискутират активно по актуални теми. Да чуят нещата от първа ръка, а не да се информират впоследствие през 2-3 телефона. Пък нали знаем приказката за разваления телефон. 
|
|
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident" Arthur Schopenhauer /1788-1860/
|
|
|
Светла
|
 |
« Reply #21 on: December 20, 2011, 18:51:04 PM » |
|
Сигурно на сбирката е било много интересно. И може би, въпреки че не съм член на Клуба, щяхте да ме допуснете до срещата?! Та Нови хан ми е толкова близо... Наистина съжалявам, че не дойдох.
|
|
|
|
„ХОРАТА ОЩЕ НЕ СА РАЗБРАЛИ КАКВО ЧУДО ПРЕДСТАВЛЯВАТ КУЧЕТАТА” Джек Лондон
|
|
|
Arkan_VT
Jr. Member

|
 |
« Reply #22 on: December 21, 2011, 14:09:27 PM » |
|
Чудесно е, че сте поканили проф. Сотиров! Това е човек с голям принос! Редно е според мен да се каже, какво е направил и защо спря да работи за КК?
|
|
|
|
|
|
|
KaraKitan
|
 |
« Reply #23 on: December 21, 2011, 14:43:13 PM » |
|
Ами който дойде на сбирката чу лично какво се обсъжда с проф.Сотиров. Той самият представи какво е правил и прави по своята специалност. Следващите работни срещи ще са още по интересни за активните членове на МАКК.
|
|
|
|
|
|
|
shogun
Newbie

|
 |
« Reply #24 on: December 24, 2011, 17:16:55 PM » |
|
Брат, това е част от кучкарските вицове, които се разтягат на маса. Според тях Шаро пепеленовия е азиатец или санбернар щото има муцуна, Горан е санбернар щото са му червени очите(преразвит и възпален трети клепач), Мурлата е кавказец щото е с жълта окраска и т.н, и т.н. Атила , не разбират хората , от далече си му личи на Шаро , че има Шар Пей в него , а не азиатец хахаха "разбирачи" .................. пожелавам Ти весели празници на тебе и на всички твой съмишленици , а на "разбирачите" им пожелавам да се учат от хора като тебе , или поне да се образоват малко , за да не се изказват неподготвени и да изглеждат смешни в очите на нас простосмъртните 
|
|
|
|
|
|
|
Pagan_fire
|
 |
« Reply #25 on: December 24, 2011, 18:36:10 PM » |
|
Брат, това е част от кучкарските вицове, които се разтягат на маса. Според тях Шаро пепеленовия е азиатец или санбернар щото има муцуна, Горан е санбернар щото са му червени очите(преразвит и възпален трети клепач), Мурлата е кавказец щото е с жълта окраска и т.н, и т.н. Атила , не разбират хората , от далече си му личи на Шаро , че има Шар Пей в него , а не азиатец хахаха "разбирачи" .................. пожелавам Ти весели празници на тебе и на всички твой съмишленици , а на "разбирачите" им пожелавам да се учат от хора като тебе , или поне да се образоват малко , за да не се изказват неподготвени и да изглеждат смешни в очите на нас простосмъртните 
|
|
|
|
"Искай съвет от този, който умее да побеждава самия себе си" Леонардо да Винчи
|
|
|
ТИТО
|
 |
« Reply #26 on: December 25, 2011, 10:03:52 AM » |
|
Те разбирачите и експертите по породи в България винаги са повече от самите животни...Българина само от един поглед и става експерт..А камо ли да си ти говорили на главата някои големите доаени в породата като М.Драганов например. Аз очаквах именно от такива/негови ученици и последователи на драгановите кучета/ дето бяха на срещата да се изправят и да разчистят мъглата в очите дето се вика, а не само по телефоните и зад гърба на хората..Но уви -тия "телефонистите" най-много мълчаха незнайно защо..
Има си характеристики и стандарт на една порода...Породата е една нека всеки сам я усети...Но не може понеже на някой не му харесват сиви кучета,рижи,червени или пръскани с по-леки муцуни и изобщо по-лека костна система или пък по-тежка и да се определят и наричат мелези или някакави си там подобни...
|
|
|
|
"Каракачанското куче побеждава или не се връща"...!
|
|
|
Pagan_fire
|
 |
« Reply #27 on: December 25, 2011, 16:19:05 PM » |
|
Истината е,че "от мойто по-хубаво няма". Всичко е един затворен кръг.
|
|
|
|
"Искай съвет от този, който умее да побеждава самия себе си" Леонардо да Винчи
|
|
|
shogun
Newbie

|
 |
« Reply #28 on: December 25, 2011, 18:04:49 PM » |
|
Те разбирачите и експертите по породи в България винаги са повече от самите животни...Българина само от един поглед и става експерт..А камо ли да си ти говорили на главата някои големите доаени в породата като М.Драганов например. Аз очаквах именно от такива/негови ученици и последователи на драгановите кучета/ дето бяха на срещата да се изправят и да разчистят мъглата в очите дето се вика, а не само по телефоните и зад гърба на хората..Но уви -тия "телефонистите" най-много мълчаха незнайно защо..
Има си характеристики и стандарт на една порода...Породата е една нека всеки сам я усети...Но не може понеже на някой не му харесват сиви кучета,рижи,червени или пръскани с по-леки муцуни и изобщо по-лека костна система или пък по-тежка и да се определят и наричат мелези или някакави си там подобни...
TИТО напълно съм съгласен с тебе и с всяка твоя дума , а когато видиш нещо по-добро от твоето и го признаеш пред самия себе си е великото , а не е великото да го омаскариш , както и да е да сте живи и здрави Вие трезвите хора и стоката да радва окото 
|
|
|
|
|
|
|
d-r asen uzunov
|
 |
« Reply #29 on: November 24, 2012, 22:11:35 PM » |
|
Да разведрим темата-скоро среща на клуб -София-http://www.youtube.com/watch?v=9jK-NcRmVcw
|
|
|
|
|
|
|
|