Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: База данни за кучетата от породата Каракачанско куче.

*
Welcome, Guest. Please login or register. May 08, 2025, 19:18:29 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 [2] 3
  Print  
Author Topic: Приятелска сбирка на клуб `Каракачанско куче` гр.София  (Read 52429 times)
0 Members and 8 Guests are viewing this topic.
ТИТО
Hero Member

« Reply #15 on: December 20, 2011, 16:50:30 PM »

Благодаря , но.....
 Според мен не бяха силни думите а прями и на място открити..Мисля ,че ако всички говорим така ще бъде по-лесно...
Лично очаквах повече от другите членове на най-големия клуб на МАКК в България.Нещата ще се оправят по-бързо ако си казваме мненията в очите а не по телефоните и т.н. през втора и трета ръка. Хубаво е да има спортна злоба но в нормални граници..Тя винаги е придружавала КК ...
 Благодаря от мое име навсички които присъстваха. Мисля ,че има голям смисъл от подобни срещи..Явно трябва да ги увеличим.
 Искам да подканя УС на МАКК и те по-често да организирват било на регионално или национално ниво подобни прояви...
 Ако съм обидил с думите ми някого за каквото и да било се извинявам. Искам само да допринеса за доброто на КК.
поздрави,,,

"Каракачанското куче  побеждава или не се връща"...!
dandi
Hero Member

« Reply #16 on: December 20, 2011, 17:35:29 PM »

на срещата разбрах,че Шаро пепеленовия е азиатец
Тъй ли,я кажете нещо повече за това eek
na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #17 on: December 20, 2011, 18:08:37 PM »

на срещата разбрах,че Шаро пепеленовия е азиатец
Тъй ли,я кажете нещо повече за това eek
Ква, стана тя една такава мътна lol_sign
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #18 on: December 20, 2011, 18:31:09 PM »

Брат, това е част от кучкарските вицове, които се разтягат на маса. Според тях Шаро пепеленовия е азиатец или санбернар щото има муцуна, Горан е санбернар щото са му червени очите(преразвит и възпален трети клепач), Мурлата е кавказец щото е с жълта окраска и т.н, и т.н.   lol

"All truth passes through three stages.
 First, it is ridiculed.
 Second, it is violently opposed.
 Third, it is accepted as self-evident"
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #19 on: December 20, 2011, 18:37:40 PM »

Брат, това е част от кучкарските вицове, които се разтягат на маса. Според тях Шаро пепеленовия е азиатец или санбернар щото има муцуна, Горан е санбернар щото са му червени очите(преразвит и възпален трети клепач), Мурлата е кавказец щото е с жълта окраска и т.н, и т.н.   lol
Помислих, че ново родословие са му направили  biggrin затова реагирах така  hmm
пс. Ами нормално е хората, които не са виждали тогавашните кучета така да реагират  lol
« Last Edit: December 20, 2011, 18:39:53 PM by na Brad Pit- brat my » Logged
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #20 on: December 20, 2011, 18:41:37 PM »

Благодаря , но.....
 Според мен не бяха силни думите а прями и на място открити..Мисля ,че ако всички говорим така ще бъде по-лесно...
Лично очаквах повече от другите членове на най-големия клуб на МАКК в България.Нещата ще се оправят по-бързо ако си казваме мненията в очите а не по телефоните и т.н. през втора и трета ръка. Хубаво е да има спортна злоба но в нормални граници..Тя винаги е придружавала КК ...
 Благодаря от мое име навсички които присъстваха. Мисля ,че има голям смисъл от подобни срещи..Явно трябва да ги увеличим.
 Искам да подканя УС на МАКК и те по-често да организирват било на регионално или национално ниво подобни прояви...
 Ако съм обидил с думите ми някого за каквото и да било се извинявам. Искам само да допринеса за доброто на КК.
поздрави,,,

Именно - пряк и открит диалог е начинът да се развиваме като група с общи цели. УС на МАКК организира всяка година работни срещи с различни теми за обсъждане. През 2012 също ще продължи тази практика. Надявам се на предстоящите срещи на още по-голяма активност от членовете. Смисъла на тези срещи е много хора да дискутират активно по актуални теми. Да чуят нещата от първа ръка, а не да се информират впоследствие през 2-3 телефона.  Пък нали знаем приказката за разваления телефон.  biggrin

First, it is ridiculed.
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
Светла
Sr. Member

« Reply #21 on: December 20, 2011, 18:51:04 PM »

Сигурно на сбирката е било много интересно. И може би, въпреки че не съм член на Клуба, щяхте да ме допуснете до срещата?! Та Нови хан ми е толкова близо...
Наистина съжалявам, че не дойдох.

„ХОРАТА ОЩЕ НЕ СА РАЗБРАЛИ КАКВО ЧУДО ПРЕДСТАВЛЯВАТ КУЧЕТАТА”
                                                                                       Джек Лондон
Arkan_VT
Jr. Member
**

« Reply #22 on: December 21, 2011, 14:09:27 PM »

Чудесно е, че сте поканили проф. Сотиров! Това е човек с голям принос! Редно е според мен да се каже, какво е направил и защо спря да работи за КК?
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #23 on: December 21, 2011, 14:43:13 PM »

Ами който дойде на сбирката чу лично какво се обсъжда с проф.Сотиров. Той самият представи какво е правил и прави по своята специалност.

Следващите работни срещи ще са още по интересни за активните членове на МАКК.
 smile

First, it is ridiculed.
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
shogun
Newbie
*

« Reply #24 on: December 24, 2011, 17:16:55 PM »

Атила , не разбират хората , от далече си му личи на Шаро , че има Шар Пей   в него , а не азиатец      хахаха "разбирачи" .................. пожелавам Ти весели празници на тебе и на всички твой съмишленици , а на "разбирачите" им пожелавам да се учат от хора като тебе , или поне да се образоват малко , за да не се изказват неподготвени и да изглеждат смешни в очите на нас простосмъртните   santa santa santa
Pagan_fire
Hero Member

« Reply #25 on: December 24, 2011, 18:36:10 PM »

Атила , не разбират хората , от далече си му личи на Шаро , че има Шар Пей   в него , а не азиатец      хахаха "разбирачи" .................. пожелавам Ти весели празници на тебе и на всички твой съмишленици , а на "разбирачите" им пожелавам да се учат от хора като тебе , или поне да се образоват малко , за да не се изказват неподготвени и да изглеждат смешни в очите на нас простосмъртните   santa santa santa

cheers cheers cheers

"Искай съвет от този, който умее да побеждава самия себе си"
   Леонардо да Винчи
ТИТО
Hero Member

« Reply #26 on: December 25, 2011, 10:03:52 AM »

Те разбирачите и експертите по породи в България винаги са повече от самите животни...Българина само от един поглед и става експерт..А камо ли да си ти говорили на главата някои големите доаени в породата като М.Драганов например. Аз очаквах именно от такива/негови ученици и последователи на драгановите кучета/ дето бяха на срещата да се изправят и да разчистят мъглата в очите дето се вика, а не само по телефоните и зад гърба на хората..Но уви -тия "телефонистите" най-много мълчаха незнайно защо..

Има си характеристики и стандарт на една порода...Породата е една нека всеки сам я усети...Но не може понеже на някой не му харесват сиви кучета,рижи,червени или пръскани с по-леки муцуни и изобщо по-лека костна система или пък по-тежка и да се определят и наричат мелези или някакави си там подобни...

"Каракачанското куче  побеждава или не се връща"...!
Pagan_fire
Hero Member

« Reply #27 on: December 25, 2011, 16:19:05 PM »

Истината е,че "от мойто по-хубаво няма". Всичко е един затворен кръг.

"Искай съвет от този, който умее да побеждава самия себе си"
   Леонардо да Винчи
shogun
Newbie
*

« Reply #28 on: December 25, 2011, 18:04:49 PM »

Те разбирачите и експертите по породи в България винаги са повече от самите животни...Българина само от един поглед и става експерт..А камо ли да си ти говорили на главата някои големите доаени в породата като М.Драганов например. Аз очаквах именно от такива/негови ученици и последователи на драгановите кучета/ дето бяха на срещата да се изправят и да разчистят мъглата в очите дето се вика, а не само по телефоните и зад гърба на хората..Но уви -тия "телефонистите" най-много мълчаха незнайно защо..

Има си характеристики и стандарт на една порода...Породата е една нека всеки сам я усети...Но не може понеже на някой не му харесват сиви кучета,рижи,червени или пръскани с по-леки муцуни и изобщо по-лека костна система или пък по-тежка и да се определят и наричат мелези или някакави си там подобни...

TИТО напълно съм съгласен с тебе и с всяка твоя дума , а когато видиш нещо по-добро от твоето и го признаеш пред самия себе си е великото , а не е великото да го омаскариш , както и да е да сте живи и здрави Вие трезвите хора и стоката да радва окото  santa santa santa
d-r asen uzunov
Full Member

« Reply #29 on: November 24, 2012, 22:11:35 PM »

Да разведрим темата-скоро среща на клуб -София-http://www.youtube.com/watch?v=9jK-NcRmVcw
Pages: 1 [2] 3
  Print  

Jump to: