Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: База данни за кучетата от породата Каракачанско куче.

*
Welcome, Guest. Please login or register. May 14, 2025, 23:36:09 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 49 50 [51] 52 53 ... 61
  Print  
Author Topic: Селекция  (Read 530668 times)
0 Members and 4 Guests are viewing this topic.
na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #750 on: May 31, 2018, 11:08:19 AM »

Точно така г-н Симеонов, голяма боза са забъркали някой. Коментирахме един конкретен случай и как ще се отстранят проблемите, а справката е на всички регистрираните екземпляри на развъдника- Х. Без да се изчисти случая каква е гаранцията за другите родословни екземпляри от тия- 302. А де, за каква кинология говорим тогава! Сам казахте, че работите по правилата и спите спокойно.  hmm Знаете също, че имате празни  графи в родословията на Вашите кучетата. Е завиждам на спокойствието и на съня на такива хора! Ако утрешния ден се запълнят празните графи и излезе друго? Тогава ще ми е интересно как ще се отрази на съня Ви, при положение че бая години сте се отдали на това куче. Как ще се почувстване от заблуждението и лъжата??
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #751 on: May 31, 2018, 13:02:14 PM »

Абе Оги, ние държава нямаме, ти кинология търсиш!

"Да бъдеш себе си в свят, който
постоянно се опитва да те
направи нещо друго, е
най-голямото постижение."

Ралф Уолдо Емерсън
na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #752 on: May 31, 2018, 16:41:28 PM »

Двадесет години селекция от двете страни на барикадата. Резултата е 1 : 1 !!!
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #753 on: June 01, 2018, 04:51:05 AM »

Дясното куче от развъдник КараКитан ли е?

"Да бъдеш себе си в свят, който
постоянно се опитва да те
направи нещо друго, е
най-голямото постижение."

Ралф Уолдо Емерсън
Пеньо
Hero Member

« Reply #754 on: June 01, 2018, 05:18:18 AM »

Няма куче от Каракитан на снимките.
Ariman
Hero Member

« Reply #755 on: June 01, 2018, 05:44:50 AM »

Ето ви от КараКитан. Кольо, можеш да залепиш и тази.

Страхът прави вълка да изглежда по - голям...
rex
Hero Member

« Reply #756 on: June 01, 2018, 06:53:10 AM »

Тук е момента да се произнесе анализаторът на кучешки сношения и да каже как следва да се процедира с развъдника У, произвел по бърза справка 131 кучета (и сигурно още толкова невписани). И да сметне покрай тази цифра още колко стотин други „са влезли в сношение и има потомство”. И какво следва да се направи с тази покъртителна картина, от която по негови думи без проблем може да се направи и нова порода.

По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #757 on: June 01, 2018, 07:12:07 AM »

Ариман, Снимките случайно съм ги видял в интернет и не са били подписани, за което съм ги ползвал ориентировъчно. Ако съм имал за цел да омаскарявам някой щях да ползвам лично правени от мен снимки  Wink А имам доста от всички течения в БГ и от доста години  Wink
na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #758 on: June 01, 2018, 07:14:48 AM »

Тук е момента да се произнесе анализаторът на кучешки сношения и да каже как следва да се процедира с развъдника У, произвел по бърза справка 131 кучета (и сигурно още толкова невписани). И да сметне покрай тази цифра още колко стотин други „са влезли в сношение и има потомство”. И какво следва да се направи с тази покъртителна картина, от която по негови думи без проблем може да се направи и нова порода.
ЕЕЕе аре не се бъзикай  lol Не мога да се меря с теб в това ти е силата  clap
rex
Hero Member

« Reply #759 on: June 01, 2018, 07:23:45 AM »

А, и що така по тъча?
Вчера  как ти беше дошла аналитичната сила за сношения и потомство, днеска що така странно те е напуснала?
Виж колко напоително оплю Тодор Петров от развъдник "ТоПо", пък днеска нещо се стискаш да дадеш коментар по снимка. Що тъй едностранчиво работиш по въпроса?

na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #760 on: June 01, 2018, 07:38:21 AM »

А, и що така по тъча?
Вчера  как ти беше дошла аналитичната сила за сношения и потомство, днеска що така странно те е напуснала?
Виж колко напоително оплю Тодор Петров от развъдник "ТоПо", пък днеска нещо се стискаш да дадеш коментар по снимка. Що тъй едностранчиво работиш по въпроса?
  biggrin я пак, къде съм споменал някакво име  biggrin Споменах имена на кучета с красиви и обещаващи имена  biggrin От десет години проучваш родословия в форума, правиш анализи с проценти и явно  ги знаеш по добре и от администратора  biggrin Това са твои води. Ако искаш да говорим с теб за някой от родоначалниците на линии и състоянието на линията в момента става  cheers
na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #761 on: June 01, 2018, 07:47:00 AM »

А и вече не ме интересува кое на кого е. Наслушах се на глупости, приказки и измислици. Нагледах се на породни екземпляри, в които не виждам овчарско куче!
Въпроса е, че 20 години нещата буксуват и върви на по зле.
Един казва, че важното е родословието, а в същото време то не е попълнено, грешно, измислено или въобще не се знае, но работел по правила. Кои правила- измислени за пред аудиторията?
Втори, колко е важно да се запази автентичното, а произвежДА на конвейер и под щампа. Ясно, важно е - €.
Третия селекционира уж по идеално родословие, а резултата е трагичен  confused, Проблем  няма- ще го пишем „брак”. Замита се под чергата и напред. Правила, кво да правиш!!!
Това ми прилича на приказката за попа- „не ме гледай какво работя, а слушай какво ти говоря”.
За това ще изкачат „Аборигени” и дай боже да ги има, които са в пъти по качествени екстериорно  от дългогодишни селекционирани екземпляри с родословия и произведени по правила! Айде наздраве на всички, но това е положението в БГ  cheers
rex
Hero Member

« Reply #762 on: June 01, 2018, 07:48:21 AM »

Не така драги! Всеки трябва да си стои зад думите и да носи отговорност за тях!
     Вчера убедено заяви, че „в случая има подведени и излъгали.”, както и че „по –скоро в случая вината е персонална”. След което съвсем ясно визира конкретен развъдник.
     Значи по едната снимка си изгради цяла версия, оплю човека и му нарече цялото развъждане мелезирано. А сега за другата снимка не щеш и да чуеш? Що така бе, господин Коле?

na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #763 on: June 01, 2018, 07:56:08 AM »

Не така драги! Всеки трябва да си стои зад думите и да носи отговорност за тях!
     Вчера убедено заяви, че „в случая има подведени и излъгали.”, както и че „по –скоро в случая вината е персонална”. След което съвсем ясно визира конкретен развъдник.
     Значи по едната снимка си изгради цяла версия, оплю човека и му нарече цялото развъждане мелезирано. А сега за другата снимка не щеш и да чуеш? Що така бе, господин Коле?

Айди сига, като ме знаеш в съответния Съд, подаваш Тъжба и ме съди  biggrin biggrin biggrin
rex
Hero Member

« Reply #764 on: June 01, 2018, 08:07:33 AM »

Хубаво от цялата работа е, че залисан в оплювателната си кампания, тотално се дискредитира. И показа, че действаш изключително преднамерено и едностранчиво.
     ПП Интересно съвпадение е (може би), че плюнченото ти оръдие беше прицелено първо в Захари. След като той освободи поста Председател на НОКК, залповете спряха. Сега обстрелваш Тодор Петров, който понастоящем заема ... същата длъжност. Интересно съвпадение наистина.

Pages: 1 ... 49 50 [51] 52 53 ... 61
  Print  

Jump to: