sensation
Jr. Member

|
 |
« Reply #300 on: June 28, 2011, 06:45:59 AM » |
|
Много ми е интересно как ще докажат, че дадено куче е нападнало сърната и че точно куче го е направило как би се доказала подобна ситуация , ама като ти кажат че сестра ти е. .... ходи доказвай че нямаш сестра . Ще ме извинява админа, ама случая ми изглежда такъв.
|
|
|
|
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #301 on: August 24, 2011, 19:21:51 PM » |
|
Тази сутрин около 3.30ч. пак ядохме "попарата" на вълка.Надхитрил е кучетата и хванал 1 шиле и 2 овце.При сплашването и звъна на чановете кучетата са разбрали каква е работата и са го подгонили,но...И трите животни са оттървани живи но май няма са ги бъде.
|
|
|
|
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #302 on: August 24, 2011, 19:31:44 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #303 on: August 24, 2011, 19:32:41 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #304 on: August 24, 2011, 19:35:05 PM » |
|
Шилето го заклахме,утре най вероятно ще се качвам на овчарника за да заколим и овцете.
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #305 on: August 24, 2011, 20:15:28 PM » |
|
Пак с малко сте се разминали ;)няма начин все някога и вълка ще е по-хитрия  Той пак не си е довършил работата но това показва,че не бъркате напразно качамак 
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #306 on: August 24, 2011, 20:49:56 PM » |
|
Така е,той ако няма акъл няма да оцелява.На него никой не му бърка качамак и му се налага сам да си го набавя. За качамака, знам че не напразно го бъркаме и все по често ми се налага да си го припомням.
|
|
|
|
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #307 on: August 25, 2011, 19:45:04 PM » |
|
Нощес кучетата не са мигнали,цяла нощ са "въртяли" гората покрай овчарника.Днес прави заспиваха.Сега при най малкото сплашване на овцете все едно ток ги хваща.Тая нощ пак ще е същото.Не вярвам пак да бъдат надхитрени,но ще си покаже.
|
|
|
|
|
|
|
Алекс Христов
|
 |
« Reply #308 on: October 24, 2011, 19:39:50 PM » |
|
.... за сивия говорим... на прибиране от лятна паша- Триглав, парк "Централен Балкан" Мировия билюк (500 глави) даде единствената си жертва (една опашка  ) и пак благодарение на тия за които бъркаме качамака   ...със вълка шега не бива..
|
|
|
|
Some people hear their inner voices with great clearness and they live by what they hear! Such people become crazy or they become legends!
|
|
|
milkojor
|
 |
« Reply #309 on: November 04, 2011, 15:46:06 PM » |
|
|
|
|
|
Балкана ражда Хора,Полето Тикви !!!
|
|
|
Ariman
|
 |
« Reply #310 on: November 04, 2011, 16:33:10 PM » |
|
Режисурата и бюджета са малко по - добри, от тези на други подобни клипове - язък само за кученцето, дето овчаря му отсече главата.
|
|
|
|
Страхът прави вълка да изглежда по - голям...
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #311 on: November 04, 2011, 16:54:57 PM » |
|
Има нещо такова  Клипа съм го гледал преди време ама.........стил "Сръбски пастирски пас"  От къде се взеха тия палаши и къде изчезнаха овчарските кучета  Нагласена работа ама калпаво нагласена и да,жалко само за кучето дето го утрепа тоз хубосник,вместо да нацели мечката 
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
Johnny
Jr. Member

|
 |
« Reply #312 on: November 04, 2011, 17:27:10 PM » |
|
Нагласена работа ама калпаво нагласена и да,жалко само за кучето дето го утрепа тоз хубосник,вместо да нацели мечката  
|
|
|
|
|
|
|
slavcho
Newbie

|
 |
« Reply #313 on: November 05, 2011, 05:18:05 AM » |
|
това са кучета  жалко че има жертви
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #314 on: November 05, 2011, 21:03:30 PM » |
|
това са кучета Да де,ама не овчарски,а ловджийски,поне на мен повечето ми се видяха ловджийски  жалко че има жертви Жалкото е,че овчарите са причината за жертвите-изпотрепаха кучетата вместо мечката  Но е разбираемо,ако са я взели под наем от някой цирк или зоопарк трябва да я пазят 
|
|
|
|
|
|
|
|