Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Желаете да станете член на МАКК?  Вижте тук!

*
Welcome, Guest. Please login or register. June 20, 2025, 18:16:43 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 124 125 [126] 127 128 ... 146
  Print  
Author Topic: Развъдник "Вучо" - фотопредставяне.  (Read 1591749 times)
0 Members and 23 Guests are viewing this topic.
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #1875 on: October 06, 2016, 08:40:42 AM »

А беше хубаво куче и чудесна възможност!

"Да бъдеш себе си в свят, който
постоянно се опитва да те
направи нещо друго, е
най-голямото постижение."

Ралф Уолдо Емерсън
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #1876 on: October 06, 2016, 08:55:30 AM »

Абе и сега има възможност за връзка между Касе и кучката при Суат,  но съм му я подарил и не ме се ще да си я искам обратно. Скоро обаче и за това ще стане късно.
Ariman
Hero Member

« Reply #1877 on: October 06, 2016, 09:05:33 AM »

Нямаше как да знаем. Не е вкаран в регистъра, пък и никой не сподели това обстоятелсто.
На колко умря? Нещо от него изкаравано ли е въобще - и преди , и след като попадна в МАКК?

Касе, въпреки че повече ми мяза на беловксия джинс също е вариан и явно единствен, III-III е добре също.
Борбата според мен тук е да се запази кръвта на Гуджо, а това е в интерес мисля и на МАКК, и на самия Суат Рамиз - не би следвало да е против. А Шума до сега раждала ли е?

Страхът прави вълка да изглежда по - голям...
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #1878 on: October 06, 2016, 09:17:57 AM »

Съгласен съм Ариман. Разбира се че е в интерес на МАКК да се запази кръвта с възможност за пряк инбридинг по Гуджо. А за сега това е единствения ни вариянт. Касе е повече на беловския сой защото сам по себе си е инбреден по беловската кръв и затова типа му е повече в тези кучета. Иначе като внук на Гуджо по баща си е отличен вариянт за връзка III-III с Шума. В интерес на истината след като разбрах че Лъвчо (внука на Гуджо при Суат) се обеси, оттогава не съм се интересувал какво става с кучката. Просто ме беше яд!

Лъвчо....
« Last Edit: October 06, 2016, 09:34:32 AM by kennel Vucho » Logged
Ariman
Hero Member

« Reply #1879 on: October 06, 2016, 09:27:50 AM »

Значи до тази година не е раждала, пазете я. Касе не е първа младост, ако не смогне, поне по фамилия да има "гуджова" кръв. "Майка една, бащи много" е казал народа.

А за Мечо, дето питах? На колко умря, има ли нещо извадено от него? Ако има нещо IV-III, пак става.
« Last Edit: October 06, 2016, 09:28:29 AM by Ariman » Logged

kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #1880 on: October 06, 2016, 09:37:25 AM »

За съжаление още когато беше в якорудско не ми е известно да са вадили от него, даже имам смътен спомен че ми казваха че не е пускан на кучки, но може и да греша. А когато го взе Тошко направиха няколко опита за изкуствено осеменяване но без резултат.
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #1881 on: October 06, 2016, 09:55:31 AM »

Бре та си нямаш работа та ме подсети Аримане за тая Шума, бре! Все си мисля че може да се вземе от Суат за да се ползва по предназначение!

Майка и Драка

Баща и Баро

Ariman
Hero Member

« Reply #1882 on: October 06, 2016, 10:30:04 AM »

Няма време за губене, прибирайте я докато са читави с Касе, и докато не я е опердашил някой нежелан.
Баро, беше син на Гуджо,а с коя майка е?
На този Лъвчо какво му е родословието?

vano
Guest
« Reply #1883 on: October 06, 2016, 11:58:37 AM »

Касе ли е единствения читав жив пряк наследника на Гуджо?
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #1884 on: October 06, 2016, 12:13:27 PM »

Няма време за губене, прибирайте я докато са читави с Касе, и докато не я е опердашил някой нежелан.
Баро, беше син на Гуджо,а с коя майка е?
На този Лъвчо какво му е родословието?

Възможно е и това да е станало,  а възможно е и тя да се е затрила, което ще бъде много жалко. Баро е от Гуджо и Цона  (има я в базата). А Лъвчо е от Кита (Гуджо и Кана) а баща му мисля че се казваше Мурад (Касе и Сайда).
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #1885 on: October 06, 2016, 12:15:36 PM »

Касе ли е единствения читав жив пряк наследника на Гуджо?
Поне от тези които са ми известни да. Възможно е и другаде да има, защото бяха страшно много кучетата от Гуджо. Жалкото е че не се знае къде отидоха и през колко ръце минаха, и най-вече през какви кучки излезнаха техни наследници. А наследници много се показват!
« Last Edit: October 06, 2016, 12:28:53 PM by kennel Vucho » Logged
Ariman
Hero Member

« Reply #1886 on: October 06, 2016, 13:55:20 PM »

Възможно е и това да е станало,  а възможно е и тя да се е затрила, което ще бъде много жалко. Баро е от Гуджо и Цона  (има я в базата). А Лъвчо е от Кита (Гуджо и Кана) а баща му мисля че се казваше Мурад (Касе и Сайда).

Последно, от така представеното родство, Лъвчо е внук по майка на Гуджо, а не както първоначално каза правнук. Останалите от родословието му има ли ги в регистъра, за да ги визуализирам, че такъв червендалест не ми мяза най-много на Гуджо?

Баро също не е вписан, а Цона от писаното преди, бях останал с впечатление, че  е от Шаро Пепеленовия, а не от сина му Шаро 2 - Топора, пък сега гледам че е III-I по Белка КараКитан.
« Last Edit: October 06, 2016, 13:56:26 PM by Ariman » Logged

kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #1887 on: October 06, 2016, 15:27:40 PM »

Грешката е моя - Кита е внучка на Гуджо - Тя е от Шаро (Гуджо х Цона) и от Кана на Исмит. От друга страна Мурад  (Касе х Сайда) идва повечко кръв от Буян. Та за това Лъвчо ти идва по червендалест. А иначе Цона си инбридинг по Белка, така както е записано в ПК.
todor_govedarci
Hero Member

« Reply #1888 on: October 06, 2016, 18:08:41 PM »

Нямаше как да знаем. Не е вкаран в регистъра, пък и никой не сподели това обстоятелсто.
На колко умря? Нещо от него изкаравано ли е въобще - и преди , и след като попадна в МАКК?

Касе, въпреки че повече ми мяза на беловксия джинс също е вариан и явно единствен, III-III е добре също.
Борбата според мен тук е да се запази кръвта на Гуджо, а това е в интерес мисля и на МАКК, и на самия Суат Рамиз - не би следвало да е против. А Шума до сега раждала ли е?
Да Мечока или дядо както си му виках си замина лятото,за жалост не остави поколения,а опитах....

Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца Wink
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #1889 on: October 07, 2016, 08:49:46 AM »

Две мъжки кутрета на които много разчитам като продължители на линията на Гуджо. На снимките са на 4 месеца. Баща Касе , майка Бела.

другото братле

Pages: 1 ... 124 125 [126] 127 128 ... 146
  Print  

Jump to: