Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Желаете да станете член на МАКК?  Вижте тук!

*
Welcome, Guest. Please login or register. May 01, 2025, 21:00:46 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 6 7 [8]
  Print  
Author Topic: Facebook дискусия: Умишлено ли се толерират дребните кучета в МАКК  (Read 124674 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Zahari
Hero Member

« Reply #105 on: May 16, 2014, 15:39:08 PM »

goce_07 болът ме пръстите от гледането на стоката и 30-на КК,бре човек:-)
Въртим сукаме стигаме до собсидий,пари:-)
Бошко,мойто лично мнение,парите развалят хората който не са дорасли за тях,и рефлективно кучетата.
Популярност каква по голяма от извоюваната от наще прекрасни КК.
Повярвайте хората който имат нужда от КК,те го намират:-)
valiadi
Jr. Member
**

« Reply #106 on: May 16, 2014, 15:58:12 PM »

Не съм съгласна, няма как да намериш нещо, което не си сигурен какво е. И не става въпрос за субсидии - това го има само в земеделието. Става въпрос за договори за предоставяне на безвъзмездна помощ от ЕС. И не да ги вземем аз или Вие, организацията като такава.
Bojko Dobrevski sbg
Hero Member

« Reply #107 on: May 16, 2014, 16:03:02 PM »

Така е съгласен съм, че парите развалят, но и освен това когато надушат че има лапаница  ,започват да се въртят и доста чакали които в стремеж да си напълнят гушите с левчета за сметка на определена идея,  започват да създават интриги и кавги. ...и в резултат на което картинката става много интересна.
valiadi
Jr. Member
**

« Reply #108 on: May 16, 2014, 16:07:18 PM »

Надявам се, че това не е към мен. Защото ако е така много жалко, че изразявате такова мнение без да ме познавате.
Bojko Dobrevski sbg
Hero Member

« Reply #109 on: May 16, 2014, 16:22:34 PM »

Надявам се, че това не е към мен. Защото ако е така много жалко, че изразявате такова мнение без да ме познавате.

Ни най малко към Вас .
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #110 on: May 16, 2014, 20:27:11 PM »

Трайко от Ицо разбрах ,4е си млад мераклия и затова ти казвам ,4е ни си задаваш правилно въпроса.въпросът кое 4обанското ку4е на българина,трябва да е поскоро какво е,как изглежда и как ще се развива в бъдеще.не може да кажжеш кое е тъй като във всички организации има 4итави ку4ета.разбираш ли мисълта ми?освен това Брад-пит правилно каза 4е след десетина години породата ще се уеднакви , а генети4ното многобразие е едно от големите предимства на аборигенните породи според мен .доста време съм  работил със работни немски ов4арки и мога да кажа 4е униформеноста ,уеднаквяването и генети4ното еднообразие са нанесли много голям удар върху породата.когато по4нах да работя с тях видях ,4е нямат нищо общо с прекрасните работни ку4ета ,които помня от грани4ните застави в нашия район.и отново ще направя един аналог с големината и работните ка4ества.едно време пове4ето ку4ета по заставите бяха изто4ноевропейци и голяма 4аст от тях бяха между 70-75 см и това не им пре4еше да правят големи преходи и проследявания по границата.също така преди 20 г най-доброто ку4е в Гоцедел4евския грани4ен отряд беще от така наре4ените ГДР-линии и тежеше  над 50 кг при ръст под 70см.проумейте ,4е няма пряка връзка между .ръст ,килограми и работни ка4ества.разбира се не трябва да се изпада в мания за гигантизъм.и като 4е ли най-пряко засегнатия от дискусията Пеньо ме разбра най-добре.Също така напълно се съгласявам с него 4е дребно и немощно ку4е не трябва да са синоними.тъй като по индекс за масивност едно ку4е 66-67 см може да изпреварва да ре4ем едно 72-73 см.и пак излиза че  вси4ко е индивидуално ,затова е много трудно да се правят генерални обобщения.

Така е, млад мераклия съм! Горд собственик на куче от Гривчо на Ицо Гончев, внучка на име Тунджа! Вярно е и си прав, че и в други организации има добри кучета, но политиката и стратегията им за развитие е супер комерсиализираната и продажна и това води да затриване на животните, нещо, което в МАКК не виждам! Аз лично започнах и си харесвам кучетата и ще продължа да развивам линията на Мечо Асеновградският, тъй като ми харесва и виждам, че кучетата са супер интелигентни, както и че притежават характер и не се предават лесно! Не бих подменил кучетата си нищо на света, както и не бих върнал времето назад!

Виж темата беше дали се толерира умишлено нещо, въпрос повдигнат от човек, който се възползва и не уважава и почита работата на останалите! Това в никакъв случай не толерирам! Надявам се, че и ти имаш това мнение за кражбата и неуважението! Относно Ицо, надявам се, да се запознаем и лично! И помни може да съм млад мераклия в областта на кучетата и овчарлъка, но не съм млад мераклия в други области на живота и чувам петела!

Бъди здрав и дано разбереш какво се опитвам да кажа!

"Да бъдеш себе си в свят, който
постоянно се опитва да те
направи нещо друго, е
най-голямото постижение."

Ралф Уолдо Емерсън
Pages: 1 ... 6 7 [8]
  Print  

Jump to: