vano
Guest
|
 |
« Reply #60 on: March 11, 2015, 12:30:43 PM » |
|
Умен мъж + умна жена = лек флирт
Умен мъж + тъпа жена = самотна майка
Тъп мъж + умна жена = нормално семейство
Тъп мъж + тъпа жена = майка-героиня
Умен началник + умен подчинен = печалба
Умен началник + тъп подчинен = производителност
Тъп началник + умен подчинен = кариерен ръст
Тъп началник + тъп подчинен = извънредна работа
|
|
|
|
|
|
|
vano
Guest
|
 |
« Reply #61 on: March 11, 2015, 12:33:13 PM » |
|
Тате, учителката по математика те вика. - Какво се е случило? - Тя ме пита: "Колко е 9*7?", а аз й казвам:"63", тя пита: "А 7*9?", а аз: - Същия х@й е... - Наистина, същото е - чуди се бащата, - Добре, ще отида.
На следващия ден синът пита: - Тате, а ти в училището ходи ли? - Още не съм. - Като отидеш, отиди и до учителя по физкултура. - Защо? - Имахме час, той ме накара да си вдигна вдясната ръка, вдигнах. После лявата, вдигнах я, после ме накара да си вдигна десния крака, аз го вдигнах. А сега, казва, вдигни левия. А аз му отговоря: " А на х@я ли си да стоя?" - Наистина, - казва бащата, - добре, ще отида.
На следващия ден синът пак пита: - Тате, ти в училище беше ли? - Още не. - Не отивай, изключиха ме. - Защо? - Викнаха ме при директора, влизам при него, а там седят учителката по математика, учителя по физкултура и учителката по география. - А учителката по география за чий х@й е дошла? - Аз попитах същото!
|
|
|
|
|
|
|
Xaramiata
Jr. Member

|
 |
« Reply #62 on: March 11, 2015, 19:24:24 PM » |
|
След около 15 години брак, мъжът се оплаква на приятел от непоносимата си жена. Накрая въздъхва и казва: - Реших, ще я удуша. - Ти си луд, -казва приятеля - ще си вдовец но в затвора. Направи така, че тя сама да се гътне. Една седмица секс нон стоп. Сутрин, обед и вечер по два пъти. На седмия ден до вечерта ще е мъртва. Послушал го нещастния съпруг и започнал да изпълнява стриктно плана. Надвечер на шестия ден, мъжът лежи на дивана и едва диша от изтощение, а жената простира на балкона и пее. Гледа я той и процежда през зъби: - Пей, пей твойта мама, един ден ти остана!
|
|
|
|
|
|
|
Habits
|
 |
« Reply #63 on: March 26, 2015, 11:48:44 AM » |
|
|
|
|
|
"За величието на една нация и моралния и прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
|
|
|
go6o_lud
Full Member

|
 |
« Reply #64 on: March 26, 2015, 12:43:07 PM » |
|
Гледа се дело за изнасилване в телефонна будка, нисък мъж насилил висока жена. Адвоката: - Как обвиняемия, при ръст 150 сантиметра, физически е могъл да изнасили жена с ръст 190 см! Прокурора: - На мястото на престъплението е намерена тенджера, обвиняемият е стъпил на нея! - Протестирам! Тенджера с височина само 20 сантиметра:150+20=170, пак не е възможно... Съдията: - Обвиняемият е невинен! След делото адвокатът казва на клиента: - Знам, че си направил "това", но как?? Клиента: - Ми как, как: тенджерата на главата и се набирах за дръжките.
|
|
|
|
Георги Кънчев
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #65 on: April 01, 2015, 11:29:56 AM » |
|
Черна котка, бял котараг ... 
|
|
|
|
"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те направи нещо друго, е най-голямото постижение."
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #66 on: April 01, 2015, 14:04:26 PM » |
|
Черна котка, бял котарак ... 
|
|
|
|
"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те направи нещо друго, е най-голямото постижение."
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #67 on: April 01, 2015, 16:06:12 PM » |
|
Силно казано бял, палтото може  Бая си ти увеличил, браво  П.П. Кое време е та да се мърлят!? Или снимката е стара....
|
|
« Last Edit: April 01, 2015, 16:08:58 PM by DonKrasi »
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #68 on: April 01, 2015, 17:06:04 PM » |
|
Над две години, предишната скучна кампания. Ама ги издебнах 
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
Habits
|
 |
« Reply #69 on: April 03, 2015, 13:14:05 PM » |
|
|
|
|
|
"За величието на една нация и моралния и прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
|
|
|
vano
Guest
|
 |
« Reply #70 on: April 09, 2015, 18:43:34 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #71 on: April 09, 2015, 22:05:30 PM » |
|
Цитат:"Изразете се ясно, не знаете какво приказвате!"
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
vano
Guest
|
 |
« Reply #72 on: April 15, 2015, 08:54:10 AM » |
|
Дискотека. Младеж отива при мацка:
- Ще може ли да се запознаем?
- Може...
Запознават се.
Младежът казва:
- Да отидем на бара да изпием по джин с тоник?
- Да отидем...
Отиват, сядат, пийват.
Младежът:
- Да излезем да се поразходим?
- Да излезем...
Излизат. Минава малко време.
- Какво ще кажеш да отидем у нас?
- Да отидем...
Отиват.
- Какво ще кажеш да се съблечеш и да легнеш?
Мацето се съблича и ляга. Младежът стои нерешително. Мацката:
- Какво чакаш?
- Честно да ти кажа, никога не съм стигал след джина с тоник.
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #73 on: April 15, 2015, 13:21:35 PM » |
|
"Синът на габровец иска да учи за лекар. – Ахмак! – скастрил го бащата. – Стани зъболекар! Хората имат само едно сърце, а 32 зъба!"  Източник: http://trinity-bg.org/
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
rex
|
 |
« Reply #74 on: April 17, 2015, 08:46:03 AM » |
|
В разгара на сватба, в едно врачанско село, пийналия кум иска думата по микрофона. Музиката спира, тоа зима микрофона: - У тоа момент, язе сакам булката да ми врътне една бибитка! Всичко занемява и не може да осмисли казаното. По едно време, младоженеца рипнал, засукал ръкави и тръгнал ядосан към кума. Кума погледнал най-невъзмутимо към младоженеца и продължил по микрофона: - Мисла, че бех кристААААаално ясен - младоженеца да си седне, казах, че сакам БУЛКАТА да го направи!
|
|
|
|
По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
|
|
|
|